Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sagittarius A ještě jsem zapomněla dodat, že někdy jsem jí říkala taky „Marion“, když zlobí tak je to „Mařa“ nebo „Mařena“
. A základní tvar je nádherný (podle mne tedy). V podstatě jsem I vyšla z té Marie, ale to mi přijde takové moc stare jméno, tohle je modernější, přitom zase žádný výstřelek. Tak jsem zvědavá, co nakonec vyberete
.
@Maripossa píše:
@sagittarius ahaa.. ja žiji ve španělsku a tady je to normalni jmeno a celkem se mi libi, tak proto…
Áááha, tak to jo. Ale díky i tak za tip. ![]()
@Crystal87 píše:
Za me Sofinka taky je muj favorit a v okoli zadna neni.
Tak to nevím, kde žiješ
Kam se člověk podívá, tam sofie
Sofie - Sofule - Sofča - Sofin(k)a - Sofulak - Sofinak
Vsechno pouzivane tvary, ktere slycham. ![]()
@St. Estephe Já musím fakt říct, že já jsem nikdy žádnou Sofii nepoznala, jen od té jedné známé teď narozená holčička. Bělu jsem taky v životě nepotkala. ![]()
@sagittarius No, taky je jedina kterou nase dr ma v peci.
A tvaru k osloveni ma dost. Mnoha lidem se ale hodne nelibi.
@St. Estephe píše:
@zelenaprisera Sofie a stejne tak Žofie znamena moudrost.
a co z toho? Každé jméno něco znamená… Já jen chtěla poukázat na to, že spousta jmen, které jsou dneska in po přeložení do češtiny už tak úžasně in nezní ![]()
Bohužel ani jedno z výběru se mi nijak zvlast nelibi. Mariana je pro me cikanske jmeno, Sofii je strasne moc a neni to vubec hezke a Silva se mi teda taky moc nelibi. PArdon. ![]()
@zelenaprisera Pokud bych mela volit z tech dvou, dala bych Žofii. ![]()
@LLL1 píše:
Marianu jsem chtěla taky, ale doma se mi posmívali, že jí budou říkat Rybano
No a? ![]()
@Lolllo píše:
Hele znate nekdo nejakou Ruby?
Moji mamce tak říká tchýně…nikdo nechápe proč, mamka je Ruth ![]()
Jinak víc než Sofie se mi líbí Žofie, víc než Mariana se mi líbí Marina nebo Marika. U Silvy nikdy nevím jaký „i/y“ dát a nějak mi to jméno nic neříká…na druhou stranu má trilion možností oslovování, přezdívek, zkrácenin a nevím čeho všeho ještě ![]()