Jméno pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
20.4.14 19:13

@Niner
Z toho, co je na výběr bych dala Dominiku, vypadá to, že jsi i rozhodnutá :-).

A kočárek se mi nelíbí vůbec :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.4.14 19:16
@Gituš píše:
@Niner
Z toho, co je na výběr bych dala Dominiku, vypadá to, že jsi i rozhodnutá :-).A kočárek se mi nelíbí vůbec :oops: :mrgreen:

tenhle odkaz mi poslala známá, líbí se mi, ale chápu, že všem se prostě líbit nemusí :) Jo bude Dominička … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
20.4.14 19:42

@Niner Ano, lidé mají různý vkus, mně se nelíbí ta vyndavací taška. Myslím si, že za ty peníze se dá pořídit lépe vypadající kočárek, ale to je můj názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.4.14 21:10

A mne se kocarek libi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
20.4.14 21:16

@St. Estephe Však mi se se zakladatelkou dohodly, že každý má jiný vkus :jazyk: Takže dokáži pochopit, že se někomu líbí, ačkoliv já z něho nadšená nejsem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.4.14 21:22
@Gituš píše:
@St. Estephe Však mi se se zakladatelkou dohodly, že každý má jiný vkus :jazyk: Takže dokáži pochopit, že se někomu líbí, ačkoliv já z něho nadšená nejsem ;).

Vsak jasne, ja na ten odkaz klikla az ted. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.4.14 13:28

Jasminu ne - bylo by jich moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.4.14 13:50

Tak já bych k volila Jasmínu. K těm jménům co máte doma se to hodí nejvíce a navíc je taky moc pěkná zahraniční mutace jména, když žijete část roku v USA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
24.4.14 14:23

Zdravím, jaká jména byste dali k příjmení Sokol? Děkuji :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.4.14 14:38
@MisaHanuska píše:
Tak já bych k volila Jasmínu. K těm jménům co máte doma se to hodí nejvíce a navíc je taky moc pěkná zahraniční mutace jména, když žijete část roku v USA :palec:

S největší pravděpodobností do bude Domča … ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.4.14 14:41
@Kristyn.S píše:
Zdravím, jaká jména byste dali k příjmení Sokol? Děkuji :-)))))

Podle tvaru příjmení asi myslíte pro kluka … To nevim, k tomu se mi hodí skoro vše. Jestli pro holčičku, tak tam se mi líbila třeba ta Dominika :) ale taky se k takovému příjmení hodí téměř cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
24.4.14 14:45

@Niner: Sokol/Sokolová samozřejmě :-) a aby se to hodilo ke jménům Kristýna a Artur (rodiče ne sourozenci :D )

moc se omlouvám že ruším diskuzi ohledně holčiček, ale dala bych Jasmínku :-) hodilo by se to k ostatním holčičkám :)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
24.4.14 14:51

@Kristyn.S aby se hodilo ke jménům rodičů? tak to tu ještě nebylo :lol: a nějaké návrhy? Sto maminek ti tu napíše sto jmen, každý má přeci jiný vkus co se jmen týče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
24.4.14 14:57

@Bavi: Ano jsem blázen chci aby to „ladilo“ :D :D :D třeba Andrea, nebo Ondra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.4.14 14:58
@Kristyn.S píše:
@Niner: Sokol/Sokolová samozřejmě :-) a aby se to hodilo ke jménům Kristýna a Artur (rodiče ne sourozenci :D )

moc se omlouvám že ruším diskuzi ohledně holčiček, ale dala bych Jasmínku :-) hodilo by se to k ostatním holčičkám :)

Děkuji

Ne, jsem ráda, že ji rušíte :lol: líbí se nám všechna ta jména, nejvíc Domča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí