Jméno Johan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
8.5.19 02:07

A co radsi Zohan…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.5.19 05:19

Johan je ulisak v pohadce. Ne, to ne. Prestoze nemam rada tuctove, ohrane jmena, ktere jsou vsude.
Ivan je dalsi hruznost. Ale mi to prijde nechutne, ze mi casto male rikali „Vano, Vano, Ivanku“ :zed: :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
8.5.19 05:53

Taky premejslejte, ze bude jednou dospelej - me se nekdo na rande predstavit Johan, tak utikam pryc. Priserny jmeno. Brachu pojmenuj Jožin at jsou spravna dvojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.5.19 06:03
@Agrion píše:
No nemci rikaji svymu pindulinovi Johanes :lol: Nelibi se mi a nedala bych ho.

Fakt? :mrgreen: To jsem nevěděla.. Jinak mně to přijde jako, že chcete Honzíka a chcete ho odlišit. Najít ho ve školce na soupisce, pousměju se. Oslovení Johane jde, ale Johánku je děs.. taky ten pavouk no.. nedala bych, určitě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.5.19 06:17

Mě vždycky doma rikali, když jsem nezavrela za sebou nebo něco: jestli máme doma Johana… myšleno sluhu, takže za mě hrozny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.5.19 06:44

A co radši Jovan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.5.19 06:45
@Ladie píše:
Mě hned vyskočí Johan z Princezny ze mlejna. Za mě fakt ne :lol:

I mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
8.5.19 06:52

Mi se to bohužel také nelíbí, ovšem k německému příjmení se to hodit bude, žijete ale zde. Přijde mi to takové jako nepříjemné, ne přímo nadávka, ale nelichotivé, jestli chápeš… co Jonáš, neprošel by? Zajímavé je, že ženská varianta toho jména většinou lidem nevadí a dost se i dává :nevim: každopádně vol nejen srdcem, ale i rozumem, prcek s tím bude žít celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.5.19 06:54

Proč by měl být chudák. Spousta jeho vrstvetvníků bude mít výrazně obskurnější jména. Plus tedy šikanu nezpůsobuje to, že je někdo nějak pojmenovaný, ale to jak zachází z úzkostí a jak reaguje na agresory, když si otukávají terén.

Ale pokud nechceš aby ti jméno pro dítě vybrali tchánovci, tak si budeš muset svoje přání ustát a prosadit jinak, než „lidi na internetu říkali“ to není dobrý argumet do žádné diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
8.5.19 06:58

Se zeptej johana jak se mu libi jeho jmeno :lol:
https://www.instagram.com/johanmadr/?…
:mrgreen: ja myslim, ze s tim je v pohode a klidne se i holce na rande predstavi jako johan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.5.19 07:09
@Anonymní píše:
Ahoj, co myslíte, je tohle jméno ještě v pohodě nebo to berete jako úlet? Ptám se tady, protože u nás o jménu ví jenom prarodiče a z jedné strany v pohodě, ze druhé nic moc…Malý by byl asi Johánek, jasně, ale potom bychom chtěli používat Johane a nám se to líbí, ale nechtěli bychom, aby byl kluk chudák. Příjmení máme německého původu.

Johan mi připomíná sluhu. Takže ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.5.19 07:10

Nelíbí, za mě příšerné jméno. Promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.5.19 07:13