Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já nevím no, podle mne se to dneska mezi Tadeasema, Sebastianama, Hugama a spol ztratí. ![]()
Hele manželův bratranec se jmenuje Jarmil. To je teprve lahůdka.
takže johan mi sice evokuje německého sluhu, ale oproti jiným jménům to ještě je zlaté
@Anonymní píše:
Ahoj, co myslíte, je tohle jméno ještě v pohodě nebo to berete jako úlet? Ptám se tady, protože u nás o jménu ví jenom prarodiče a z jedné strany v pohodě, ze druhé nic moc…Malý by byl asi Johánek, jasně, ale potom bychom chtěli používat Johane a nám se to líbí, ale nechtěli bychom, aby byl kluk chudák. Příjmení máme německého původu.
Johan, prines veceri a pak zamkni,..Johan je sluha z v nejakem znamem dilku jen si nemohu vzpomenout kde.
Mně se jméno Johan líbí, mám ho na stejné příčce jak Jonatán a ten se mi líbí taky, byl tady zmiňovaný Ivan, to je jedno z nejhorších jmen pro mě.
Od J se mi moc líbí ještě Jáchym
a Jan.
Nelíbí. Johan se říká sluhům…„Nebudu ti dělat Johana! (sluhu, blbce)“…Takže nedala, hrozný jméno pro kluka.
@Ann-Sylvie píše:
Nelíbí. Johan se říká sluhům…„Nebudu ti dělat Johana! (sluhu, blbce)“…Takže nedala, hrozný jméno pro kluka.
To jsem nikdy neslysela. ![]()
Jednoho Johana jsem znala, doma mu říkali Johan, ostatní Hans. Byl prý se jménem v pohodě, než vyběhla pohádka Princezna že mlejna, říkal, že od té doby své jméno nenávidí, a to už byl v té době dávno dospělý.
Syna Johana má jedna naše herečka, nemůžu si nyní vzpomenout na jméno. Úplně špatné mi nepřijde, ale…asi bych ještě dumala nad trošku lepším. ![]()