Jméno Letty pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
982
6.2.19 13:36

Mně hned napadla snad první telenovela vysílaná u nás, všichni jí tehdy žrali, jmenovala se Esmeralda a hlavní hrdinku hrála Leticia Calderon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
6.2.19 13:37

@Domus1234 Nic nenaznacuju, ze je to moje vec rikam narovinu. Jmeno jsme oznamili jeste v tehotenstvi, nejblizsi si do porodu zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.2.19 13:40

No mě se teda nelíbí :nevim: já teda celkově nemám ráda ,, nezvyklá,, jména .
Důležité je že se líbí vám a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.2.19 13:40

dcera kamarádky ho má..upřímně..pořád si říkám chudák dítě..když se ji na ni ptám, říkám jak se má letuška..ale přes jazyk mi to nejde..

• Citovat
  • Upravit
5500
6.2.19 13:42
@Janli píše:
Jména by člověk neměl vybírat pod náporem těhotenských hormonů. Když ti celý okolí se střítlivým pohledem na svět řekne, že je to průšvih, tak to průšvih je. Taky máme pro holčičku neobvyklý jméno, ale já jsem si dělala po okolí průzkum, jak se na to dívají ostatní. Jméno pro chlapečka jsem z tohohle důvodu zamítla.

My teda vybrali jmeno 5 let pred pocetim a taky se na nej pulka lidi osklibala. S hormony to nijak nesouviselo :lol: . Barnabase znam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.2.19 13:44
@smurfka píše:,
dcera kamarádky ho má..upřímně..pořád si říkám chudák dítě..když se ji na ni ptám, říkám jak se má letuška..ale přes jazyk mi to nejde..

To je právě ono. Taky jsem nechtěla, aby okolí zvedalo oči, když zjistí, jak se dítě jmenuje nebo aby si o něm říkali, že je chudák. Nejde jen o mě, ale o to jak bude okolí dítě přijímat.

• Citovat
  • Upravit
512
6.2.19 13:45

Za mě ano, moc hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
6.2.19 13:46

Tak za me se mi jméno ne že přímo nelíbí, ale je takové divné no dávat ho k českému prijmeni… Chtělo by to vypátrat původ toho jména, jestli jak někdo píše že se dává někde v latinské Americe, proč ho manžel vybral… A co třeba Patricie … Přece jenom to není tak mimo a je to trošku podobné…za každou cenu vymyslet zvláštní jméno je dnes jakýsi trend, který nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.2.19 13:52

Tak jestli ho máte k příjmení Lakatoš nebo Nistor, tak ho klidně dejte, k takovým příjmením se dávají i větší divočiny. Jestli je to ke klasickému českému, tak bych hledala dál, tohle je dost hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.2.19 13:53
@Janli píše:
@TRG Barnabáš. Holčičku máme Teodoru

Udělali jste dobře, kluk by vám asi nepoděkoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10622
6.2.19 13:53

Teď mě tak napadlo,že na každé jméno si někdo vymyslí nějakou zkomoleninu nebo narážku, aby ji děti neříkali například Letící E.jinak proti tomu jménu vůbec nic nemám. Jak už jsem řekla psáno i řečeno to zní hezky,ale brala bych ohled na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
6.2.19 13:54

http://krestnijmeno.prijmeni.cz/search.php?…
Nejde mi zkopírovat odkaz, ale na stránkách KrestniJmeno.cz je , že u nás je 45 lidí s tímto jménem.

Příspěvek upraven 06.02.19 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.2.19 13:55

K dobrýmu příjmení super. Okolí je do toho prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.19 13:56

Leticia Casta, francouzská herečka a modelka :think: Jméno samo o sobě se mi líbí. Pokud bude Vocásková nebo Vopajšlíková, je to trochu zvláštní kombinace :think: Záleží na vás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10622
6.2.19 13:59

Moje spolužačka chtěla také něco in a dala klukovi jméno Hugo.S příjmením Vopršál. No nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze