Jméno Madlen?

Anonymní
9.10.14 22:59

Jmeno Madlen ?

Ahoj co říkáte na jméno MADLEN v tomhle tvaru? Zatím to teda není aktuální a mimi nečekáme, ale časem by jsme chtěli malému pořídit sourozence a tohle je prvni holčičí jméno které mě zaujalo. Žádnou nositelku neznám, tak ani nevim jestli by nebyl problém ho dát??? máte, nebo znáte třeba v okolí nějakou? Zdrobněliny jako Madlenka, Majda mi taky příjdou moc hezké :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2529
9.10.14 23:02

@Anonymní
líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
9.10.14 23:04

Jo mam kolegyni v praci, pise se ovsem klasicky Madelaine… A ziju ovsem v Deutschlandu. Jmeno se mi libi, ale v originalnim tvaru… Nemam rada originalni zkomoleniny. Ja mam v zasobe pro druhou holcicku Marlene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
9.10.14 23:05

@Anonymní
Jméno se mi líbí moc, ale to není důležité :D. Záleží jak moc se líbí tobě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
9.10.14 23:10

Mě se moc líbí, fakt pěkné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
9.10.14 23:10

Jméno je moc hezké :). My teda máme doma klasickou Magdalénu, ale nejčastěji jí říkáme právě Madlen, Madlenko nebo Majdo. Na „Magdu“ je přímo alergická :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
9.10.14 23:15

Moc hezké. A víš jistě že lze dát? Vím, že domácké či zdrobnělé tvary jmen dávat nelze, i když jsou samozřejmě výjimky.

• Citovat
  • Upravit
15575
9.10.14 23:19

Moc pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
9.10.14 23:27

@Anonymní Mně se moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
9.10.14 23:28

http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
Už jich je tu nejméně 104, takže problém by neměl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 23:41

@BAZÁREK ANGIE jo jo to je jasné, me jen zajimalo jak na vas jméno působi asi hlavně proto, ze mi porad leží v hlavě. @Ludovika mi se právě moc líbí ty zdrobněliny Magdaleny, ale ta mi přijde sama o sobě moc dlouha, ale Madlenka me nějak dostala. :palec: @Trudinka právě ze nevím jestli jde dat v tomto tvaru proto jsem se ptala, jestli třeba nějakou neznáte… Jinak děkuji za názory, zas bych nechtěla dat jméno u ktereho by si všichni tukali na čelo i když je mi jasne, ze se každému líbí něco jineho ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 23:49

@Fíková super takže by melo jít dat. :) Uz máme doma Šimona kterého chtel hlavne pritel i když mi se samozdrejme taky líbí, tak snad mi potom doma jméno projde az to bude aktuální. :D

• Citovat
  • Upravit
4009
9.10.14 23:51

Určitě jde dat, máme v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7768
9.10.14 23:53

@Anonymní
Madlen znám a doma jí říkají Madlenko, Máďo, Madlo, krásné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.10.14 23:53

@Ludovika na Magdu jsem zatím alergická jenom já..:-D :zed: ale říkáme jí stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze