Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marcel je vážně lahůdka
, nevěděla bych. Snad Máťa, Mája. Vlastimila znám, bezva chlap, říká se mu Vlastík, Vlastíček (110kg/bezmála 2 metry)
. Ale znala jsem paní její manžel byl Vlastimil, nemohla to překousnout a říkala mu Oskare
.
Mame v rodine jednoho (byly tri).Starsimu se rikalo normalne Marceli,mladsimu od mala jen Macku.Mam kamaradku Marcelku a jeji manzel ji rika taky jen Macku.Jmeno to je ale hezke!
danik píše:že by zblázněný hormony????Zozole píše:
Tak mu říkej třeba Honzopokud si nic nevybereš
![]()
![]()
Proč někteří rodiče nepřemýšlejí,když dávají svým dětem jména
![]()
???
Brambůrka10 píše:danik píše:že by zblázněný hormony????Zozole píše:
![]()
![]()
![]()
???
segra když čekala malýho,tak mu chtěla dát jméno Gabriel,no hnus,naštěstí jsme jí to tak zhnusili,že nakonec má Domču
a ted nechápe,jak jí to vůbec mohlo napadnout
![]()
Holky a napadlo vás, že se třeba někomu to jméno líbí? Mě se taky nelíbí všechny ty Vanesky, Sebastianové a podobně, ale je to věc těch rodičů ne?
Och společně s Dušanem je Marcel na prvním místě pro mě nejotřesnějších jmen ![]()
Mimochodem hned za nimi je Kamil
![]()
Ale když už tak bych mu říkala Marku ![]()
lleennttiillkkaa píše:Brambůrka10 píše:Holky a napadlo vás, že se třeba někomu to jméno líbí? Mě se taky nelíbí všechny ty Vanesky, Sebastianové a podobně, ale je to věc těch rodičů ne?danik píše:že by zblázněný hormony????Zozole píše:
![]()
![]()
![]()
???
segra když čekala malýho,tak mu chtěla dát jméno Gabriel,no hnus,naštěstí jsme jí to tak zhnusili,že nakonec má Domču
![]()
Ale tady se nevybira jmeno pro dite, myslim, ze zakladatelka se s nejakym Marcelem seznamila a nevi, jak mu rikat ![]()
Anonymní píše:
Je to policajt, Majo nebo Maco asi taky neprojde![]()
![]()
zakl.
Když dovolíš upřímnost, říkala jsem si, bože, co je to zase za debilní jméno, který chcete dát dítěti! Pak teda čtu, že se jedná o již dospělého, tudíž zakladatelka s tím nemá nic společného, a teda ta jeho profese, to je poslední ťafka!
![]()
Ale zpět, bez humoru, on az to nemůže - v poodbných případech se taktně ptám, jak se přeje, aby se dotyčnému říkalo. Jsou jména jako třeba Květoslav a dotyčný normálně bere a slyší na Květu (což bych si já nedovolila ho takhle oslovit
)!
Můj švagr je Marcel- voláme ho : Marcelíndo, Marcíku, Marcelko, Maťo, Markusi, Marilko (oplatka
)…a jak nás nasere tak: Džino! Džinos!
Ale nejvíce z toho všeho MARCELÍNE ![]()
nakukovatelka píše:lleennttiillkkaa píše:Ale tady se nevybira jmeno pro dite, myslim, ze zakladatelka se s nejakym Marcelem seznamila a nevi, jak mu rikatBrambůrka10 píše:Holky a napadlo vás, že se třeba někomu to jméno líbí? Mě se taky nelíbí všechny ty Vanesky, Sebastianové a podobně, ale je to věc těch rodičů ne?danik píše:že by zblázněný hormony????Zozole píše:
![]()
![]()
![]()
???
![]()
Nicméně napsat o nějakém jménu v jakékoli souvislosti „no hnus“ je poněkud nevhodné. ![]()
u jmena Marcel mne napadne ta silena odrhovacka od Nagyho „Marcel z maleho mesta je tu…“ ![]()
Hanka1 píše:
u jmena Marcel mne napadne ta silena odrhovacka od Nagyho „Marcel z maleho mesta je tu…“
Mně teda ještě z Tele Tele a parodie na sitcom Marcel Kopeček .....
Emilie píše:Anonymní píše:
Je to policajt, Majo nebo Maco asi taky neprojde![]()
![]()
zakl.
Když dovolíš upřímnost, říkala jsem si, bože, co je to zase za debilní jméno, který chcete dát dítěti! Pak teda čtu, že se jedná o již dospělého, tudíž zakladatelka s tím nemá nic společného, a teda ta jeho profese, to je poslední ťafka!
Ale zpět, bez humoru, on az to nemůže - v poodbných případech se taktně ptám, jak se přeje, aby se dotyčnému říkalo. Jsou jména jako třeba Květoslav a dotyčný normálně bere a slyší na Květu (což bych si já nedovolila ho takhle oslovit![]()
![]()
![]()
![]()
)!
A proč by sis nedovolila Květoslava oslovit Květo?
Vždyť to je stejné jako Vlatnimil - Vlasto ![]()