Jméno Marcel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
31.1.12 13:23

Já jsem Marcelovi říkala Marcelko, ale pěkně ho to štvalo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
31.1.12 13:24

Marcel je vážně lahůdka :D , nevěděla bych. Snad Máťa, Mája. Vlastimila znám, bezva chlap, říká se mu Vlastík, Vlastíček (110kg/bezmála 2 metry) :mrgreen: . Ale znala jsem paní její manžel byl Vlastimil, nemohla to překousnout a říkala mu Oskare 8o :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
31.1.12 13:29

Mame v rodine jednoho (byly tri).Starsimu se rikalo normalne Marceli,mladsimu od mala jen Macku.Mam kamaradku Marcelku a jeji manzel ji rika taky jen Macku.Jmeno to je ale hezke!

• Citovat
  • Upravit
3478
31.1.12 13:34
danik píše:
Zozole píše:
Tak mu říkej třeba Honzo :mrgreen: pokud si nic nevybereš :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:Proč někteří rodiče nepřemýšlejí,když dávají svým dětem jména :zed: :zed: ???
že by zblázněný hormony???? :lol: segra když čekala malýho,tak mu chtěla dát jméno Gabriel,no hnus,naštěstí jsme jí to tak zhnusili,že nakonec má Domču :lol: a ted nechápe,jak jí to vůbec mohlo napadnout :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
31.1.12 13:41
Brambůrka10 píše:
danik píše:
Zozole píše:
:lol: :lol: :lol:Proč někteří rodiče nepřemýšlejí,když dávají svým dětem jména :zed: :zed: ???
že by zblázněný hormony???? :lol: segra když čekala malýho,tak mu chtěla dát jméno Gabriel,no hnus,naštěstí jsme jí to tak zhnusili,že nakonec má Domču :lol: a ted nechápe,jak jí to vůbec mohlo napadnout :) :)

Holky a napadlo vás, že se třeba někomu to jméno líbí? Mě se taky nelíbí všechny ty Vanesky, Sebastianové a podobně, ale je to věc těch rodičů ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.1.12 13:45

Och společně s Dušanem je Marcel na prvním místě pro mě nejotřesnějších jmen :mrgreen:
Mimochodem hned za nimi je Kamil :oops: :lol:

Ale když už tak bych mu říkala Marku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.1.12 13:45

Mam kamarada Marcela a rikam mu MÁCO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.1.12 13:46
lleennttiillkkaa píše:
Brambůrka10 píše:
danik píše:
Zozole píše:
že by zblázněný hormony???? :lol: segra když čekala malýho,tak mu chtěla dát jméno Gabriel,no hnus,naštěstí jsme jí to tak zhnusili,že nakonec má Domču :lol: a ted nechápe,jak jí to vůbec mohlo napadnout :) :)
Holky a napadlo vás, že se třeba někomu to jméno líbí? Mě se taky nelíbí všechny ty Vanesky, Sebastianové a podobně, ale je to věc těch rodičů ne?

Ale tady se nevybira jmeno pro dite, myslim, ze zakladatelka se s nejakym Marcelem seznamila a nevi, jak mu rikat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.1.12 13:48
Anonymní píše:
Je to policajt, Majo nebo Maco asi taky neprojde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zakl.

Když dovolíš upřímnost, říkala jsem si, bože, co je to zase za debilní jméno, který chcete dát dítěti! Pak teda čtu, že se jedná o již dospělého, tudíž zakladatelka s tím nemá nic společného, a teda ta jeho profese, to je poslední ťafka! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale zpět, bez humoru, on az to nemůže - v poodbných případech se taktně ptám, jak se přeje, aby se dotyčnému říkalo. Jsou jména jako třeba Květoslav a dotyčný normálně bere a slyší na Květu (což bych si já nedovolila ho takhle oslovit :nevim: )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
31.1.12 13:49

Máco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 13:49

Můj švagr je Marcel- voláme ho : Marcelíndo, Marcíku, Marcelko, Maťo, Markusi, Marilko (oplatka :lol: )…a jak nás nasere tak: Džino! Džinos! :mrgreen: Ale nejvíce z toho všeho MARCELÍNE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.1.12 13:50
nakukovatelka píše:
lleennttiillkkaa píše:
Brambůrka10 píše:
danik píše:
Zozole píše:
Holky a napadlo vás, že se třeba někomu to jméno líbí? Mě se taky nelíbí všechny ty Vanesky, Sebastianové a podobně, ale je to věc těch rodičů ne?
Ale tady se nevybira jmeno pro dite, myslim, ze zakladatelka se s nejakym Marcelem seznamila a nevi, jak mu rikat ;)

Nicméně napsat o nějakém jménu v jakékoli souvislosti „no hnus“ je poněkud nevhodné. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.1.12 14:01

u jmena Marcel mne napadne ta silena odrhovacka od Nagyho „Marcel z maleho mesta je tu…“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
20518
31.1.12 14:09
Hanka1 píše:
u jmena Marcel mne napadne ta silena odrhovacka od Nagyho „Marcel z maleho mesta je tu…“ :roll:

Mně teda ještě z Tele Tele a parodie na sitcom Marcel Kopeček .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 14:12
Emilie píše:
Anonymní píše:
Je to policajt, Majo nebo Maco asi taky neprojde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zakl.

Když dovolíš upřímnost, říkala jsem si, bože, co je to zase za debilní jméno, který chcete dát dítěti! Pak teda čtu, že se jedná o již dospělého, tudíž zakladatelka s tím nemá nic společného, a teda ta jeho profese, to je poslední ťafka! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale zpět, bez humoru, on az to nemůže - v poodbných případech se taktně ptám, jak se přeje, aby se dotyčnému říkalo. Jsou jména jako třeba Květoslav a dotyčný normálně bere a slyší na Květu (což bych si já nedovolila ho takhle oslovit :nevim: )!

A proč by sis nedovolila Květoslava oslovit Květo? :mrgreen: Vždyť to je stejné jako Vlatnimil - Vlasto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová