Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak muj syn se jmenuje MARCEL
když byl malej tak to jsme mu říkali Macíčku,jako miminko byl Marcipánek a pak později Marci a to má do ted a když mě naštve tak volám Marceli ![]()
ale ted nevím jestli se tak jmenuje tvuj přítel ![]()
Emilie píše:berushkacz píše:Marcel a Kamil … to fakt zní jak kosí bratřiRyBANA píše:Jsem na tom podobně a hlavně my jsme měli ve třídě kamarády Marcela a Kamila, to byla dvojka, přesně podle jména.
Och společně s Dušanem je Marcel na prvním místě pro mě nejotřesnějších jmen
Mimochodem hned za nimi je Kamil![]()
Ale když už tak bych mu říkala Marku
@Anonymní píše:
Zdravím. Jak se jeste muze rikat muzi se jmenem Marcel? Nejde mi to jmeno pres pusu. Macek taky ne. Napada me jedine mu rikat ‚zlato a nebo puso‘
Marcel byl muj ex. Říkala jsem mu Macíku.
Máco, Macku, Macane
Všechno hrozný, co?
![]()
Můj za chvíli manžel se jmenuje Marcel… dovedete si představit můj výraz, když se mi představil… jak ho teď jako oslovovat?
tak sem se ho zeptala rovnou, jak mu jako říkají, od jakživa to byl doma jen Marcel
já mu pak začala říkat Macku, Maco, Macine, když ani po sté neslyší, že na něj volám, tak už řvu Marceli
babička mu říká Marcelku nebo Marci, u 27 letýho pokérovanýho chlapa je to docela prča, ale co už s ním, Honzo mu říkat nehodlám
BTW sestru má Eriku
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím. Jak se jeste muze rikat muzi se jmenem Marcel? Nejde mi to jmeno pres pusu. Macek taky ne. Napada me jedine mu rikat ‚zlato a nebo puso‘
Prosimte ja mam Milu a sama jsem Marcela…chceš si ješte stěžovat??? ![]()
Kdyby jsem tatínkovi našeho syna neřekla že můj bývalí byl Marcel tak se Lukášek nejmenoval Lukášek ale Marcel..
Je to krásný jméno. Mladšímu jsem ho už ale nedala protože se mi k Lukáškovi Marcel nehodil..
Jo a tomu svému ex Marcelovi jsem říkávala Marcy (Mársy) ![]()