Jméno Marcel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1738
31.1.12 20:47

tak muj syn se jmenuje MARCEL
když byl malej tak to jsme mu říkali Macíčku,jako miminko byl Marcipánek a pak později Marci a to má do ted a když mě naštve tak volám Marceli ;)
ale ted nevím jestli se tak jmenuje tvuj přítel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
31.1.12 21:55
Emilie píše:
berushkacz píše:
RyBANA píše:
Och společně s Dušanem je Marcel na prvním místě pro mě nejotřesnějších jmen :mrgreen:
Mimochodem hned za nimi je Kamil :oops: :lol:Ale když už tak bych mu říkala Marku :lol:
Jsem na tom podobně a hlavně my jsme měli ve třídě kamarády Marcela a Kamila, to byla dvojka, přesně podle jména. :mrgreen:
Marcel a Kamil … to fakt zní jak kosí bratři :palec:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.4.13 15:54

Marci, Mare, Celi.. Není to nejlepší jméno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.4.13 17:43
@Anonymní píše:
Zdravím. Jak se jeste muze rikat muzi se jmenem Marcel? Nejde mi to jmeno pres pusu. Macek taky ne. Napada me jedine mu rikat ‚zlato a nebo puso‘ :mrgreen:

Marcel byl muj ex. Říkala jsem mu Macíku. :-D Máco, Macku, Macane :-D Všechno hrozný, co? :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 22:28

Můj za chvíli manžel se jmenuje Marcel… dovedete si představit můj výraz, když se mi představil… jak ho teď jako oslovovat? :mrgreen: tak sem se ho zeptala rovnou, jak mu jako říkají, od jakživa to byl doma jen Marcel :lol: já mu pak začala říkat Macku, Maco, Macine, když ani po sté neslyší, že na něj volám, tak už řvu Marceli :mrgreen: babička mu říká Marcelku nebo Marci, u 27 letýho pokérovanýho chlapa je to docela prča, ale co už s ním, Honzo mu říkat nehodlám :-D BTW sestru má Eriku :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
18.1.14 22:34
@Anonymní píše:
Zdravím. Jak se jeste muze rikat muzi se jmenem Marcel? Nejde mi to jmeno pres pusu. Macek taky ne. Napada me jedine mu rikat ‚zlato a nebo puso‘ :mrgreen:

Prosimte ja mam Milu a sama jsem Marcela…chceš si ješte stěžovat??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
18.1.14 22:38

Kdyby jsem tatínkovi našeho syna neřekla že můj bývalí byl Marcel tak se Lukášek nejmenoval Lukášek ale Marcel.. :mrgreen: Je to krásný jméno. Mladšímu jsem ho už ale nedala protože se mi k Lukáškovi Marcel nehodil.. :mrgreen: Jo a tomu svému ex Marcelovi jsem říkávala Marcy (Mársy) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová