Jméno Matylda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
7.4.15 19:16

Pokud se vam libi, dejte Matyldu. Me se to nelibi vubec. Ale sto lidi, sto nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.4.15 19:21
@Anonymní píše:
Me ted jeste: Máťa, Maťule

Pro mě nepřijatelné, zkráceniny jako jméno Matyáš, které pro jeho četnost nemusím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.4.15 19:22

:kytka: pěkné. a ze zdrobnělin se mi nejvíc líbí Tilly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.4.15 19:24

Ka Matyldu znam a rikaji ji Maty, Matulko :-) osobne se mi nelibi ale pokud vam ano tak ho dejte :-) Aspon to neni tak obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.4.15 19:25

Není ošklivé, já bych ho ale nedala a ani sama bych nechtěla být jeho nositelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.4.15 19:25
@jenika1 píše:
My jsme měli ve škole starou upocenou kuchařku Anežku, co nám vydávala obědy. To pro KawaiiPanda.. A ještě k hlášce, že toto jméno nepatří do českého prostředí. Nevím, proč by staré české jméno nepatřilo.

to neni zadne ceske jmeno…to je recke jmeno, vetsina jmen pochazi z hebrejstiny beo rectiny…pak jsou germanska slovanska…ty ceske…tech je jen zlomek…z divcich napriklad šarka ;)
Anežka je ženské jméno vzniklé z řeckého hagné (Neposkvrněná, Čistá). Alternativní variantou je Ágnes či Agnes. Podle českého občanského kalendáře má svátek 2. března.

• Citovat
  • Upravit
320
7.4.15 19:29

Při názvu diskuze mě napadlo, že my takhle někdy říkáme synovi-Matoušovi. :D :D Ale jako jméno bych to teda nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222

Znám jednu tříletou Matyldu. Říkají jí Máťo, Maty, Matynko, Maťulko. Její tatínek jí říká Tyli, Tylinko.
Mně se jméno moc líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Taka píše:
Znám jednu tříletou Matyldu. Říkají jí Máťo, Maty, Matynko, Maťulko. Její tatínek jí říká Tyli, Tylinko.
Mně se jméno moc líbí :kytka:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
134
7.4.15 19:31

Nádherný jméno :hug: my budeme mít Žofinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 19:32

My jsme měli želvu Matyldu :pankac: :mrgreen:.. Jméno se mi moc líbí - dala bych ho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
7.4.15 19:35

Neni to spatne jmeno, mne okamzite naskoci obrovska Matylda z Doktora Mracka, ktera sni patnact kilo masa denne a pan Excelence ji vari jako predkrm par kilo bambor :-). To jsou ty asociace :-)

• Citovat
  • Upravit
2660
7.4.15 19:54

Kamarádka odtud z emimina toto jméno dala a já jsem se do něj zamilovala! :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
7.4.15 20:03
@Levandule121 píše:
Kamarádka odtud z emimina toto jméno dala a já jsem se do něj zamilovala! :srdce: :palec:
:lol: :oops: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.4.15 20:04
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Matylda? Ps: příjmení klasicky české

Matylda a Klotylda :lol: Nedala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit