Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jednoho jsem učila. docela se mi to jméno líbí, říkali mu hodně Miky.
Ze svého okolí znám jednoho (narozen 2010), osobně bych ho nedala, nelíbí se mi, ale je to o vkusu. Pokud se ti tedy líbí, není co řešit ![]()
Taky máme toto jméno v rodině..Mě se moc líbí..
Ale je pravda, že si rodina musela zvykat..Nim se totiž nic nelíbí..Ale my máme v rodině celkově zajímavé jména, babičky už si začali zvykat.. ![]()
Mě se Mikuláš líbí, jestli budeme mít syna bude se tak jmenovat akorát v cizím podání Nicolas.
Mám doma Mikuláše! Je to super, krásné jméno a výhoda je, že není opravdu ohrané a Mikulášů je málo.
Můžu posoudit, protože chodím na praxe do různých základních škol a Mikulášů je jako šafránu
Jinak mě se líbí říkat mu Mikulášku, ale často mu říkáme i Miky, je to kratší. Na Mikuláše dostává 5.12. balíček a 6.12. dostane dárek k svátku. No a o pár dnů později ještě dárky k Vánocům..Myslím, že si prosinec zamiluje ![]()
Takže skvělé jméno a šla bych do něj znova.
@Shakti.T píše:
Já mám jednoho 4 měsíčního Mikuláška domaNám se jméno moc líbí a nemá karmické zatížení. Je to silné jméno pro bojovníka
Říkáme mu Mikeš…
To je pěkné, že mu říkáte Mikeš. To se mi líbí, ale už bych toho našeho asi na to nenaučila ![]()
Mně se líbí, ze školy znám Mikuláše Růžičku. ale kvůli tomu že je to dlouhé a kvůli svátku nedáme. ![]()
Mně se také jméno Mikuláš líbí, znám jednoho a tomu říkají Miku, Mikulášku.
Kamarádka má taky Mikuláše… říká mu Miki, Mikeši, Mikouši…mě se to líbí
Mikuláše znám dva a je to pěkné jméno
Říkají mu Miki, Mikin, Mikulášek… ![]()
Mě se líbí. Znám jednoho, říká se mu Miky.
K nám na zákaznickou linku kdysi volal jeden Mikuláš Guláš. Tak tomu se asi rodiče trochu pomstili
S lepším příjmením to trest není, jméno je to hezký.
Taky máme doma, tatínkova volba
. Mě se teda nelíbilo fest, je mu 14 měsíců a ještě jsem mu Mikulášku neřekla, ale zvykám si. Ze startu to byl hlavně Kraken
, pááč nás strašně mučil prdíkama a teď je to můj Kulich nebo Kulíšek a tatínkův Miky. No bude to mít chlapec pestrý, ale je to šťastný vysmátý dítě, tak snad to ustojí. Taky mohl být Kilián ![]()
Dřív by mne to ani nenapadlo dát, ale když nad tím tak přemýšlím, je to vlastně hezké jméno ![]()
Znala jsem jednoho, byl to krásnej chlap a říkali mu Miky…mně se líbí ![]()
Taky mam Mikulase doma a dala bych ho klidne znova.Je mu 7 a nikdy se mu nikdo neposmival, ba naopak. Rikame mu Mikulko, Miky, Mito, Mikesi apod. ![]()