Jméno Mikuláš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
15.11.12 16:15

Jednoho jsem učila. docela se mi to jméno líbí, říkali mu hodně Miky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7

Ze svého okolí znám jednoho (narozen 2010), osobně bych ho nedala, nelíbí se mi, ale je to o vkusu. Pokud se ti tedy líbí, není co řešit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87

Taky máme toto jméno v rodině..Mě se moc líbí.. :pankac: Ale je pravda, že si rodina musela zvykat..Nim se totiž nic nelíbí..Ale my máme v rodině celkově zajímavé jména, babičky už si začali zvykat.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lus-i
15.11.12 16:16

Mě se Mikuláš líbí, jestli budeme mít syna bude se tak jmenovat akorát v cizím podání Nicolas.

• Citovat
  • Upravit
1147
15.11.12 16:16

Mám doma Mikuláše! Je to super, krásné jméno a výhoda je, že není opravdu ohrané a Mikulášů je málo. :palec: Můžu posoudit, protože chodím na praxe do různých základních škol a Mikulášů je jako šafránu :think: Jinak mě se líbí říkat mu Mikulášku, ale často mu říkáme i Miky, je to kratší. Na Mikuláše dostává 5.12. balíček a 6.12. dostane dárek k svátku. No a o pár dnů později ještě dárky k Vánocům..Myslím, že si prosinec zamiluje :lol:
Takže skvělé jméno a šla bych do něj znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
15.11.12 16:19
@Shakti.T píše:
Já mám jednoho 4 měsíčního Mikuláška doma :) Nám se jméno moc líbí a nemá karmické zatížení. Je to silné jméno pro bojovníka :) Říkáme mu Mikeš…

To je pěkné, že mu říkáte Mikeš. To se mi líbí, ale už bych toho našeho asi na to nenaučila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.11.12 16:23

Mně se líbí, ze školy znám Mikuláše Růžičku. ale kvůli tomu že je to dlouhé a kvůli svátku nedáme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
15.11.12 16:32

Mně se také jméno Mikuláš líbí, znám jednoho a tomu říkají Miku, Mikulášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
15.11.12 16:32

Kamarádka má taky Mikuláše… říká mu Miki, Mikeši, Mikouši…mě se to líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
15.11.12 16:45

Mikuláše znám dva a je to pěkné jméno :) Říkají mu Miki, Mikin, Mikulášek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.11.12 16:47

Mě se líbí. Znám jednoho, říká se mu Miky.
K nám na zákaznickou linku kdysi volal jeden Mikuláš Guláš. Tak tomu se asi rodiče trochu pomstili :-) S lepším příjmením to trest není, jméno je to hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
15.11.12 16:49

Taky máme doma, tatínkova volba :mrgreen:. Mě se teda nelíbilo fest, je mu 14 měsíců a ještě jsem mu Mikulášku neřekla, ale zvykám si. Ze startu to byl hlavně Kraken :pankac:, pááč nás strašně mučil prdíkama a teď je to můj Kulich nebo Kulíšek a tatínkův Miky. No bude to mít chlapec pestrý, ale je to šťastný vysmátý dítě, tak snad to ustojí. Taky mohl být Kilián :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
15.11.12 16:50

Dřív by mne to ani nenapadlo dát, ale když nad tím tak přemýšlím, je to vlastně hezké jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11486
15.11.12 16:55

Znala jsem jednoho, byl to krásnej chlap a říkali mu Miky…mně se líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.11.12 16:57

Taky mam Mikulase doma a dala bych ho klidne znova.Je mu 7 a nikdy se mu nikdo neposmival, ba naopak. Rikame mu Mikulko, Miky, Mito, Mikesi apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze