Jméno Noemi a reakce okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
23.8.14 19:03

@cher Vanesy davaji hlavne romky…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.8.14 19:05
@cher píše:
O tom by se dalo polemizovat, protože myslím, kdo teď dá dcerce jméno Eva nebo Jana, tak bude daleko orginálnější než třeba s Vanesou nebo Sofií, kterých je na každém rohu deset 8)

a to co ty zminujes je moda…neprijd eme to zrovna chytre, jak rikam tady to vidim hlavne u romek…ale tohle jmeno zakldatelky to je neco jineho..to neni modni…to je proste jeji vysnene jmeno. Neobvykle..

• Citovat
  • Upravit
20296
23.8.14 19:59

Jméno jako takové se mi nelíbí, ale představit na někom si ho umím, respektive mám si ho na kom představit, jmenuje se tak sestra mé známé (holka cca 20 let) a se jménem je maximálně spokojená. Nicméně má exotické příjmení…

I když mě spojení cizích jmen a českých příjmení většinou uši netrhá, takže bych to nějak extrémně neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
23.8.14 23:00

@cher jo tak ono záleží co zrovna „frčí“. Tím netradičním myslím jméno, které zrovna nemá půlka republiky. Mě osobně se Sofie ani Vanesa nelíbí, i když nejsou typicky česká. Dnes má zase v mém okolí spousta dětí Sabina :-D fakt záleží, co se zrovna ujme :) Eva a Jana mi nic neřikají. Představím si pod nima spíš člověka v důchodovém věku, ale to bude asi i tím, že Eva a Jana jsou babičky mé kamarádky a tak to s tím mám spojené :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
24.8.14 07:14

Znám jednu slečnu, jmenuje se Noemi Drápalová. Jméno se mi vcelku líbí, ale opravdu k to mu musí být příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
24.8.14 09:18

Mám v okolí jednu Noemi, chodí do 4. třídy a spolužáci jí říkají Nomča, jak jí říkají doma, netuším. Osobné se mi tohle jméno nelíbí, ale je to véc každého, jak potomka pojmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.8.14 11:41
@mojmira píše:
Znám jednu slečnu, jmenuje se Noemi Drápalová. Jméno se mi vcelku líbí, ale opravdu k to mu musí být příjmení.

a vis ze ja na tom co jsi napsala nic divneho nevidim asi proto ze Noemi nevnimam nejak exoticky, zni me uplne normalne, tak jak o spoutsa jakoze obycejnych jmen z kalendare.

• Citovat
  • Upravit
20296
24.8.14 15:25

Me taky Noemi Drapalova nezni divne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat