Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@cher píše:
O tom by se dalo polemizovat, protože myslím, kdo teď dá dcerce jméno Eva nebo Jana, tak bude daleko orginálnější než třeba s Vanesou nebo Sofií, kterých je na každém rohu deset
a to co ty zminujes je moda…neprijd eme to zrovna chytre, jak rikam tady to vidim hlavne u romek…ale tohle jmeno zakldatelky to je neco jineho..to neni modni…to je proste jeji vysnene jmeno. Neobvykle..
Jméno jako takové se mi nelíbí, ale představit na někom si ho umím, respektive mám si ho na kom představit, jmenuje se tak sestra mé známé (holka cca 20 let) a se jménem je maximálně spokojená. Nicméně má exotické příjmení…
I když mě spojení cizích jmen a českých příjmení většinou uši netrhá, takže bych to nějak extrémně neřešila.
@cher jo tak ono záleží co zrovna „frčí“. Tím netradičním myslím jméno, které zrovna nemá půlka republiky. Mě osobně se Sofie ani Vanesa nelíbí, i když nejsou typicky česká. Dnes má zase v mém okolí spousta dětí Sabina
fakt záleží, co se zrovna ujme
Eva a Jana mi nic neřikají. Představím si pod nima spíš člověka v důchodovém věku, ale to bude asi i tím, že Eva a Jana jsou babičky mé kamarádky a tak to s tím mám spojené :-/
Znám jednu slečnu, jmenuje se Noemi Drápalová. Jméno se mi vcelku líbí, ale opravdu k to mu musí být příjmení.
Mám v okolí jednu Noemi, chodí do 4. třídy a spolužáci jí říkají Nomča, jak jí říkají doma, netuším. Osobné se mi tohle jméno nelíbí, ale je to véc každého, jak potomka pojmenuje.
@mojmira píše:
Znám jednu slečnu, jmenuje se Noemi Drápalová. Jméno se mi vcelku líbí, ale opravdu k to mu musí být příjmení.
a vis ze ja na tom co jsi napsala nic divneho nevidim asi proto ze Noemi nevnimam nejak exoticky, zni me uplne normalne, tak jak o spoutsa jakoze obycejnych jmen z kalendare.
@cher Vanesy davaji hlavne romky…