Jméno pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
26.6.10 22:38

kocianko tak můžeš argumetovat tím, že jméno Kuba zní trochu moc „hloupě“ (omlouvám se všem maminkám co mají Kubíky), dřív to přeci jen znamenalo říct „ty jsi kuba“, že to je naivní a trošku jednodušší člověk. No a Vojta, je to dobrý jméno pro puberťáka, takový mužný a ve stáří to bude pan Vojtěch :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
26.6.10 22:40

Aty - ono to máš jedno, jestli je dotyčný Kuba nebo jestli něco zvojtil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.10 22:49

A taky můžeš argumentovat tím, že Kubíků běhá po světě víc, je na 2.místě, kdežto Vojtěch na 8.myslím.
Jinak jsou hezký obě jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.6.10 10:02

Ahoj efča, když mi už doma máme Terezku a další mimčo neplánujeme, ale kdo vi, třeba ještě někdy ....... Manžel je Honza, takže jsem měli Honzíka taky na seznamu jmen, ale my máme zase v okolí samého Honzu, tak jsme ho vypustili z hlavy. přeji všem krásný prosluněný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.6.10 10:13

manžel asi Vojtíška nechce právě z toho důvodu, že se říká, že něco Zvojtil, nebo že to je Vojta atd. nechce, aby se mu někdo pak smál. já tohle neřeším. třeba se manžel do porodu rozmyslí, rodíme v září. už ať je září, ty tepla nejsou moc na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
27.6.10 10:18

Ahojky.
Mně se nejvíce Líbí Štěpán k tomu příjmení.
Ale i Šimon nebyl k zahození mám ho taky a dlouho jsme přemýšlely zda to nebude Adam ale nakonec zvítězil Šimon.
Moje máti chtěla taky abych dalaˇŠtěnánka a nebo Robina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.6.10 12:33

Hlasuju pro Štěpána :-)
Kocianko, argument neporadim,mně se víc líbí Kuba :mrgreen: Pokud ti to jméno vyloženě nevadí, hoďte si obě do čepice a nechte to na náhodě :) Mimochodem,i tý se dá pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.6.10 12:54

Jméno

Ahojky,
mám stejný problém jako ty. Sice jsou některá jména víc používaná , ale to jde s obdobím. Všechny jména , co máš vybrané se mi líbí a přijmení není tak obyčejné jako např. Dvořák , Novák. Nebála bych se ani jednoho a favorit je Štěpán . :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
27.6.10 16:15

Ahojky,mě strašně líbí Štěpán. Náš syn se měl takhle jmenovat,takže bohužel už tohle jméno použít nemůžu.Pro chlapečka máme vybráno Matyáš a holčička Jůlinka,ale to se ještě možná změní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.6.10 22:07

ahoj,tak k vašemu přijmení se mi nejvíc líbí Štěpán a potom není špatné Vojtěch.Ty ostatní mi moc nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
28.6.10 09:22
kocianka80 píše:
Ahoj efča, když mi už doma máme Terezku a další mimčo neplánujeme, ale kdo vi, třeba ještě někdy ....... Manžel je Honza, takže jsem měli Honzíka taky na seznamu jmen, ale my máme zase v okolí samého Honzu, tak jsme ho vypustili z hlavy. přeji všem krásný prosluněný den.

Tak ať vybere Tereka??? My máme doma taky Terezku, náš tatínek nechtěl Davídka, ale my s dcerou ano tak je přehlasováno, mému bříšku už se dom říká Davídek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
28.6.10 09:22

Jinak mě se líbí Matěj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
28.6.10 10:24

Já byla ve čtvrtek na screeningu a vše dopadlo dobře, tak jsem konečně našemu Davídkovi (4 roky), řekli že bude mít sourozence, koukal na ult. a byl nadšený už dva roky pořád žebrá o brášku. Když jsme mu řekli, že je možné že to bude holka byl úplně hotovej a smutnej. Rezolutně řekl, že je to kluk a říká mu František (podle kouzelné školky), holka by prý byla Fanynka. Tiše doufáme, že ho to do vánec přejde, protože jména se nám líbí úplně jiná.
Ale také chceme aby měl nějakou pravomoc v rozhodování. Já preferuju Kryštofa a Rozárku, můj chlap by chtěl Aničku s Kryštofem souhlasí, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
28.6.10 10:25

KIwicek - mě jde k Vašemu přijmení nejvíce Štěpán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
28.6.10 10:57

My budeme mít Davídka, líbilo se mi sloustu jiných jmenu, ale k našemu příjmení se taky nic moc nehodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí