Jméno pro chlapečka - tři jména

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
561
28.4.16 18:30

Jméno pro chlapečka - tři jména

Ahoj holky,

potřebovala bych od vás radu pro kamarádku, jaké vybrat jméno pro chlapečka. Favoriti jsou: Martin, David a Jakub. Klasická česká tradiční jména. Jenže je tu trochu zádrhelů-David je budoucím otcem dítěte (tedy chlapeček by měl stejné jméno jako jeho otec, a řekněme si to na rovinu: není to nějak zrovna moc ideální), Martin-k tomu se přiklání kamarádka, ale otec dítěte ho nějak moc nepreferuje (je to jeho bratr). A další jméno Jakub-k tomu se přiklání otec dítěte, ale kámoška moc ne - líbí se jí, ale je jich strašně moc, ale za prvé - je to bratranec budoucího dítěte a za další: říkat Kubo, Kubíku, je v dětství pěkné, ale prý co v dospělosti - oslovovat pak dítě Kubo, Kubíku, je maličko podle kámošky infantilní, tak nevím, co mám poradit. Které z těchto tří jmen byste zvolily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
28.4.16 18:37

Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
28.4.16 18:38

Nejvíc se mi líbí David, pak Martin, Jakub ne. Ale hlavně je to rozhodnutí kamarádky a jejího manžela, každému se líbí něco jiného. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590

Kašli na to co říká kámoška :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694

Můj favorit je Jakub. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.4.16 18:40

Me se nejvíc líbi David, měli jsme ho taky ve výběru. Potom Martin a jako poslední Jakub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.4.16 18:42

Já bych se neřídila tím jak se kdo v rodině jmenuje a volila bych, která varianta se líbí mě a na které bych se shodla s manželem. V tomhle případe shoda není, ale mě osobně se z těch 3 nejvíce zamlouvá Jakub. Právě kvůli té zdrobnělině Kuba. Mám kamaráda Jakuba, je mu pres 30 a všichni mu říkáme Kubo. A nic infaltivního na tom nevidím. Jinak svému synovi bych dala zase úplně jiné jméno, záleží co se komu líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.4.16 18:44

Jakub :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.4.16 18:47

Také se přimlouvám za Jakoubka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
28.4.16 18:47

Vykašlala bych se na názory kamarádky a volila, co se líbí mě. Já stále nechápu taky ty diskuze ohledně vyptávání se na jména. Jen VY si sama rozhodněte s manželem, co se vám líbí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.4.16 18:58

Jakub. Popř. ten David. Dát jméno, jaký má strejda, mi přijde trochu divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.4.16 19:06

A CO, že by se jmenoval po tátovi? Myslíš si, že mu celý život budeš říkat jménem? Nebudeš. Počkej, až budete rodičové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
28.4.16 19:12

@Keltka Martin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
28.4.16 19:15

Ptá se pro kamarádku, tak jak se na ni má vykašlat?! :mrgreen: :roll: