Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Co říkáte jménůmKluk: Damian či Samuel?
Holka: Samantha, Elizabeth či Anna?
jen dodám, že příjmení Svoboda/ová.
Díky.
Ahojky, taky bych dala Annu.. K vašemu příjmení se cizí jméno fakt nehodí:-) Ještě je hezká Elena, to jsme chtěli původně my, ale máme kluka:-)) Damian je jméno jak… no raději nic ![]()
Ja tedy jeste nejsem tehotna a mozna dlouho nebudu..Ale jmena uz mame vymyslene..
Samozdrejme se to vse muze jeste tak 100× zmenit.. ![]()
A proč ne Alžběta, proč Elizabeth? Samatha Svobodova je priserny.
Proc chcete k typicky ceskemu prijmeni cizi jmeno? Vypada to pak, jak pomsta rodicu diteti. Je spousta ceskych nebo univerzalnich jmen, ktera nejaou typicka a casta… Tak fakt nechapu, proc zrovna jmeno, ktere se k typicky ceskemu prijmeni opravdu nehodi.
Taky jsme rikali ze kdyz zijeme v CR tak dame ceske jmeno a basta..Muj taky nema nijak hezke prijmeni.. ![]()
@Anonymní píše:
Co říkáte jménůmKluk: Damian či Samuel?
Holka: Samantha, Elizabeth či Anna?
jen dodám, že příjmení Svoboda/ová.
Díky.
Samantha, Samuel ![]()
Mě to přijde všechno ode zdi ke zdi ![]()
Samantha Svobodová je jak pěst na oko…Anna Svobodová je zas taková tuctovka a davovka, že si těžko představím větší (možná Marie Nováková, no).
ale je to Vaše věc, mě se nelíbí ani jedno, ale to je úplně fuk ![]()
Damian se mi nelíbí..
zní mi to jako Tymián..
nevím proč.. jinak se mi jména celkem líbí.. ![]()
Ale taky mi přijde to typicky české příjmení dost limitující. Volila bych střízlivou klasiku, v tomto případě jedině Anna. Z klučičích snad ten Samuel, když jinak nedáte, ale není to to pravé ořechové. Někdy je to příjmení fakt svazující a takovej Kevin Sedláček je fakt chudák ![]()
@meringa píše:
Anna Svobodová mi přijde nejlepší
jedinně… k typickímu česk. příjmená jedin. české jméno,–)
Ahoj
ještě mimi nečekáme, ale uvažovali jsme na jménech. Kluka bychom chtěli Štěpána, chvíli jsme uvažovali na jméně Daniel a Richard. Manžel by rád holku Barunku. Já taky, ale taky se mi líbí Viktorka a Izabela. Na příjmení Kuneš. Jaký je váš názor? ![]()