Jméno pro dítě ne úplně typické?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
17.11.13 08:46
@kolozubka píše:
A to se dá jako vymyslet, jestli se to bude líbit dítěti? 8o

Ne ale dá se uvažovat nad tím jestli se bude cítit jako exot a nebo jestli své jméno bude nenávidět

• Citovat
  • Upravit
35351
17.11.13 08:55
@ikyki píše:
Ne ale dá se uvažovat nad tím jestli se bude cítit jako exot a nebo jestli své jméno bude nenávidět

Ono je i jedno, jestli vyberete jmeno cizi nebo ceske - ale melo by ladit s prijmenim, to jsem mozna zapomnela napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.11.13 09:29
@ikyki píše:

Uvažovat můžeš jak chceš - za sebe, ale dítě má svojí hlavu, to by bylo dobré respektovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
17.11.13 09:30

Vincent :cert:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
17.11.13 10:24
@mroe píše:
Ono je i jedno, jestli vyberete jmeno cizi nebo ceske - ale melo by ladit s prijmenim, to jsem mozna zapomnela napsat…

něco na ten způsob jsem psala ve svém prvním příspěvku reagujícím na uživatelku…nicméně i jméno které ladí k příjmení člověk může nenávidět a může s ním bát za exota

• Citovat
  • Upravit
10141
17.11.13 10:47
@8-D píše:
@meduzza No my se doma všichni i s dcerkou jmenujeme na M a stejně tak i příjmení.. Původně jsme to tak neplánovali, ale nakonec jsme se rozhodli, že všechny naše děti pojmenujeme na M a nepřijde mi na tom nic divného.. To už mi jako horší jména přijdou ty po rodičích (pokud to není nějaké neobvyklé jméno, které je hodno šířit dále), pak vznikají zmatky..

MM stejně jako BB, TT, KK… bych klidně dala. SS je dost specifické, když to v tobě nevyvolává emoce, buď ráda, já bych tyhle iniciály svému dítěti nedala.

Příspěvek upraven 13.12.13 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 15:30
@Anonymní píše: Co říkáte jménům
Kluk: Damian či Samuel?
Holka: Samantha, Elizabeth či Anna? jen dodám, že příjmení Svoboda/ová.
Díky. :mavam:

Damian Svoboda a Samantha Svobodová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
17.11.13 20:40
@Renatta píše:
@kačkač1404 Cituji kamosku.. Seru na ostatni lidi..Stejne by me pomlouvali za jine jmeno tak co..Hlavne ze se to libi me..Pokud by chteli vzdycky si neco najdou aby si me vzali do huby.
A ma recht.. :mrgreen: :andel:

Hezký!!! Tohle si někde uložím a najdu, až budu čekat druhé… A vlastně, ono se to dá „použít“ i na jiný situace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
17.11.13 21:00

HOlky, Anabel je super :palec: Mně se teď začala líbit Teodora a Justýna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
17.11.13 21:52

@Salvaje Klidnee.. :palec: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.11.13 21:55

Já ležela v porodnici s maminkou co dala chlapci jméno Timotei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
17.11.13 21:57
@kvaček píše:
Já ležela v porodnici s maminkou co dala chlapci jméno Timotei

Asi si zrovna vzpomnela, cim si myje hlavu( teda jestli to byla Ceska, tak to vidim jako ulet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.11.13 21:59

@mroe obyč maminka.. ale jako jsem čekala, jeslti to někdo napíše, protože mě to teda hned nenapadlo, když mi to řekla, ale v nemocnici si z dítěte dělaly srandu už i sestřičky, což je mazec..
Když děti tak beru, ale dospělí.. Přišla sestřička a říká.. tak co ten náš šamponek ad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
17.11.13 23:08
@kačkač1404 píše:
@zulitvi
jé, no tak to je super, nemohli jste vybrat lépe, překládá se buď jako krásná Anna nebo hodná lásky, krásná, líbezná :palec: Si připadám trošku jako hodná sudička :oops: „a do vínku ti dávám jméno Anabel, nechť tě tvým životem provází…“ :hug:

Jsem to manželovi ještě večer navrhla a čekala jsem, že mě s tím pošle do zadele a byl úplně unešený. :lol: Prý už potřebuje i kluka i holku, předtím mu stačil kluk. :mrgreen: Pokud to bude holčička, tak až se bude ptát, jak jsme přišli na to jméno, tak jí ukážu diskuzi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
18.11.13 11:43

@zulitvi jeeee.. To je krasnee.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie