Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zulitvi píše:
Jsem to manželovi ještě večer navrhla a čekala jsem, že mě s tím pošle do zadele a byl úplně unešený.Prý už potřebuje i kluka i holku, předtím mu stačil kluk.
Pokud to bude holčička, tak až se bude ptát, jak jsme přišli na to jméno, tak jí ukážu diskuzi.
@kvaček píše:
Já ležela v porodnici s maminkou co dala chlapci jméno Timotei
Taky znám rodiče s chlapečkem tohoto jména
,tatínek je bývalý manžel jedné naší hérečky a zároveň bratr našeho známého fotbalisty ![]()
@kačkač1404 píše:
Taky znám rodiče s chlapečkem tohoto jména,tatínek je bývalý manžel jedné naší hérečky a zároveň bratr našeho známého fotbalisty
jé, které? to by mě zajímalo ![]()
Ahoj, potřebuji poradit jméno k příjmení Horáček, budeme mít kluka. Zatím jsem vymyslela jména: James, Rodrigo, Balthazar, Cliff a Sokrates. Manžela pak s tím, co tu vybereme obeznámím
…
@Desdemona h. píše:
Ahoj, potřebuji poradit jméno k příjmení Horáček, budeme mít kluka. Zatím jsem vymyslela jména: James, Rodrigo, Balthazar, Cliff a Sokrates. Manžela pak s tím, co tu vybereme obeznámím…
@Desdemona h. píše:
Ahoj, potřebuji poradit jméno k příjmení Horáček, budeme mít kluka. Zatím jsem vymyslela jména: James, Rodrigo, Balthazar, Cliff a Sokrates. Manžela pak s tím, co tu vybereme obeznámím…
No, je pravda, že ani jedno z těch jmen není typické
K příjmení Horáček?
![]()
@Desdemona h. píše:
Myslím, že z Vašeho výběru se hodí všechna. ![]()
@bimbama píše:
Myslím, že z Vašeho výběru se hodí všechna.
A proto bych pro něj vybrala rovnou nejmíň dvě. Sokrates Cliff Horáček / Rodrigo James Horáček /…? ![]()
@Litta píše:
A proto bych pro něj vybrala rovnou nejmíň dvě. Sokrates Cliff Horáček / Rodrigo James Horáček /…?
Perfektní, máte dobrý vkus ![]()
Já to pochopila jako ironii ![]()
nicméně se zapojím, osobně bych nevolila žádné z těchto jmen, v kombinaci s oháčkovaným příjmením je to jako pěst na oko, dala bych něco jako Bílý Bim Černé ucho nebo tak, protože to se v kombinaci s českým příjmením tak netluče ![]()
@elanaa píše:
Já to pochopila jako ironiinicméně se zapojím, osobně bych nevolila žádné z těchto jmen, v kombinaci s oháčkovaným příjmením je to jako pěst na oko, dala bych něco jako Bílý Bim Černé ucho nebo tak, protože to se v kombinaci s českým příjmením tak netluče
Ja s vami naprosto souhlasim..
@Renatta no ja bych jen snad doplnila Hula Bula Kula Zula pro děvčátko a pro chlapečka snad Břich Střih Chlup z Uch. Ale ještě se raději zeptám manžela ![]()
@Mobidick píše:
@Renatta no ja bych jen snad doplnila Hula Bula Kula Zula pro děvčátko a pro chlapečka snad Břich Střih Chlup z Uch. Ale ještě se raději zeptám manžela
Tak to jste me dostala…
![]()