Jméno pro dítě ne úplně typické?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
18.11.13 13:05
@zulitvi píše:
Jsem to manželovi ještě večer navrhla a čekala jsem, že mě s tím pošle do zadele a byl úplně unešený. :lol: Prý už potřebuje i kluka i holku, předtím mu stačil kluk. :mrgreen: Pokud to bude holčička, tak až se bude ptát, jak jsme přišli na to jméno, tak jí ukážu diskuzi. :pankac:
:palec: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.11.13 13:06
@kvaček píše:
Já ležela v porodnici s maminkou co dala chlapci jméno Timotei

Taky znám rodiče s chlapečkem tohoto jména ;),tatínek je bývalý manžel jedné naší hérečky a zároveň bratr našeho známého fotbalisty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
18.11.13 23:19

Muj pritel zase dnes basnil o Katerince.. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.11.13 23:24
@kačkač1404 píše:
Taky znám rodiče s chlapečkem tohoto jména ;),tatínek je bývalý manžel jedné naší hérečky a zároveň bratr našeho známého fotbalisty ;)

jé, které? to by mě zajímalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desdemona h.
20.11.13 23:59

Ahoj, potřebuji poradit jméno k příjmení Horáček, budeme mít kluka. Zatím jsem vymyslela jména: James, Rodrigo, Balthazar, Cliff a Sokrates. Manžela pak s tím, co tu vybereme obeznámím :D

• Citovat
  • Upravit
3491
21.11.13 16:42
@Desdemona h. píše:
Ahoj, potřebuji poradit jméno k příjmení Horáček, budeme mít kluka. Zatím jsem vymyslela jména: James, Rodrigo, Balthazar, Cliff a Sokrates. Manžela pak s tím, co tu vybereme obeznámím :D
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.11.13 23:48
@Desdemona h. píše:
Ahoj, potřebuji poradit jméno k příjmení Horáček, budeme mít kluka. Zatím jsem vymyslela jména: James, Rodrigo, Balthazar, Cliff a Sokrates. Manžela pak s tím, co tu vybereme obeznámím :D

No, je pravda, že ani jedno z těch jmen není typické 8o K příjmení Horáček? :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.11.13 23:58

Hynek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.11.13 00:34
@Desdemona h. píše:

Myslím, že z Vašeho výběru se hodí všechna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.11.13 06:56
@bimbama píše:
Myslím, že z Vašeho výběru se hodí všechna. :mrgreen:

A proto bych pro něj vybrala rovnou nejmíň dvě. Sokrates Cliff Horáček / Rodrigo James Horáček /…? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.11.13 07:45
@Litta píše:
A proto bych pro něj vybrala rovnou nejmíň dvě. Sokrates Cliff Horáček / Rodrigo James Horáček /…? :P

Perfektní, máte dobrý vkus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
22.11.13 08:26

Já to pochopila jako ironii :)

nicméně se zapojím, osobně bych nevolila žádné z těchto jmen, v kombinaci s oháčkovaným příjmením je to jako pěst na oko, dala bych něco jako Bílý Bim Černé ucho nebo tak, protože to se v kombinaci s českým příjmením tak netluče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
30.11.13 19:55
@elanaa píše:
Já to pochopila jako ironii :)nicméně se zapojím, osobně bych nevolila žádné z těchto jmen, v kombinaci s oháčkovaným příjmením je to jako pěst na oko, dala bych něco jako Bílý Bim Černé ucho nebo tak, protože to se v kombinaci s českým příjmením tak netluče :think:

Ja s vami naprosto souhlasim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
30.11.13 20:02

@Renatta no ja bych jen snad doplnila Hula Bula Kula Zula pro děvčátko a pro chlapečka snad Břich Střih Chlup z Uch. Ale ještě se raději zeptám manžela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
30.11.13 20:05
@Mobidick píše:
@Renatta no ja bych jen snad doplnila Hula Bula Kula Zula pro děvčátko a pro chlapečka snad Břich Střih Chlup z Uch. Ale ještě se raději zeptám manžela :think:

Tak to jste me dostala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko