Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@alexxa Venánek, Venda, Venca, Véna, Venouš(ek).. Když o tom prďolovi mluvím, tak říkám Venánek. Asi bych byla překvapená, kdyby mi na kontrole řekli, že to bude holčička. ![]()
@alexxa píše:
A taky vas hned napadla mastal?
Jooo ale nechtela jsem to sem napsat.. ![]()
Holky, mě se ještě líbí Florian…vždycky si vzpomenu na tu starou pohádku, kde hrál Jandák Floriánka, který hrál na píšťalku a myslím, že Kemr jako vodník ho prosil"Floriánku nepískej…"
a o Vendelínkovi zpívá pěknou písničku Ondřej Havelka ![]()
@Renatta píše:
Jooo ale nechtela jsem to sem napsat..
jooo:pankac: ![]()
@Renatta píše:
@kačkač1404 Ale i Florian je moc hezke..
no že jo? ![]()
@Renatta Nene, jen že manžel chtěl Hermínu.
Ještě nejsme rozhodnutí zatím vítězí Bela. Já chtěla Adélku, ale to mi manžel zatrhnul, že je jich moc. Amálka se mu nelíbí a Simona je zase sousedka, tak je nám to takové divné. Ještě na to máme 6 měsíců, tak mám dost času na rozhodnutí. ![]()
Venánek zní krásně a Véna se mi taky líbí. Uz ti rekli, ze je to chlapec? Ja byla v prvni moment sklamana kdyz mi doktor rekl, ze to vypada na devce. CHtela jsem kluka, ale od zacatku jsem koukala po holcicich vecech a kamoska to mela opacne
Kdybych cekala dalsi bylo by mi to jedno mozna radeji tu holku ![]()
@kačkač1404 No jiste..Jen u nas by to neproslo.. ![]()
@zulitvi Jee zavidim tehotenstvii..
![]()
@kačkač1404 píše:
o Vendelínkovi zpívá pěknou písničku Ondřej Havelka
Jojo a taky byl Vendelín ten blonďáček ve filmu Ať žijí duchové a v Princezně ze mlejna byl Vendelín Jindův tatík. ![]()
@zulitvi píše:
@Renatta Nene, jen že manžel chtěl Hermínu.Ještě nejsme rozhodnutí zatím vítězí Bela. Já chtěla Adélku, ale to mi manžel zatrhnul, že je jich moc. Amálka se mu nelíbí a Simona je zase sousedka, tak je nám to takové divné. Ještě na to máme 6 měsíců, tak mám dost času na rozhodnutí.
Tak za mě Bela
,to je krásné jméno, možná bych ještě uvažovala nad Anabelou ![]()
@zulitvi píše:
Jojo a taky byl Vendelín ten blonďáček ve filmu Ať žijí duchové a v Princezně ze mlejna byl Vendelín Jindův tatík.
můj muž má Ať žijí duchové jako vyzvánění, takže jméno Vendelín slýchám fakt dost často
![]()