Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Co říkáte jménůmKluk: Damian či Samuel?
Holka: Samantha, Elizabeth či Anna?
jen dodám, že příjmení Svoboda/ová.
Díky.
Ahoj, nečetla jsem diskuzi. Ale jméno na S, když je příjmení na S bych kvůli iniciálům SS nedala. Z nabízeného bych vybrala Damian a Anna ![]()
Líbí se mi Anna Svobodová z kluků Sebastian ![]()
jinak
magicalee : fakt jsem se zasmála tvé fotce
bacha aby si o ty pé. a nezakopla
myšleno v dobrém
Samanthu nééééé…v pražských Nuslích to jméno nosí několik romských děvčátek…také Dianku, Sanru…hmmm
@ikyki píše:
To, že se to líbí jí je ok ale chce to i přemýšlet zda se to pak bude líbit dítěti
A to se dá jako vymyslet, jestli se to bude líbit dítěti? ![]()
@kolozubka No to je to..Clovek-rodice prece nemuzou vedet jaky nazor na sve jmeno bude mit jeho potomek.. Nekomu se libit Ana nebude a jina bude milovat sve jmeno Arabela..
![]()
@Britana přesně,romská komunita si v těchto jménech libuje
.Nikdy nezapomenu na miminko Ornelu, měla jsem ji na dětském, když jsme tam byli na praxi ![]()
@Renatta Hele, na Arabelu mi nešahej.
Tak pojmenovala svoji dceru Ivanka Trump. ![]()
Příspěvek upraven 16.11.13 v 23:04
@kometa32 ja tu pohadku milujuu..
Bylo to jen co me prvni napadlo..Nic vic.. ![]()
@kačkač1404 píše:takova Ornella Stikova zrovna jako romka nevypada a i u ni to zni dost priblble…a taky jmeno Kryspin ktere dala Hanychova svemu synovi to je podle meho nazaru taky priserny. Mela bych strach, ze mu bude nekdo ve skole nadavat do kryplu nektere deti dokazou byt neskutecne zli
@Britana přesně,romská komunita si v těchto jménech libuje.Nikdy nezapomenu na miminko Ornelu, měla jsem ji na dětském, když jsme tam byli na praxi
@alexxa Ornela a Kryšpín ještě jdou, ale Petr Hapka dal svému synovi jméno Kašpar ![]()