Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Renatta tak já původně chtěla Davida, ale toho už v rodině máme, Mikuláš byl jeden můj prapraděda, napadlo to moji máti, prý byl strašně hodný. Taky jsme si na to jméno museli zvyknout, tehdy to bylo velmi ojedinělé. Ale jsem ráda, že jsme ho dali ![]()
@kačkač1404 A jake prijmeni? Kamoska ma Mikulaš Mikulčický.. ![]()
@Renatta píše:
@Mantinell Jo..Baruska je moc hezky..
Barušku mám praneteř a moc jí sluší
,je Bára, ne Barbora ![]()
@Renatta píše:
@kačkač1404 A jake prijmeni? Kamoska ma Mikulaš Mikulčický..
no to je trochu úlet
,ale naše příjmení je Hamerla
@kačkač1404 Cituji kamosku.. Seru na ostatni lidi..Stejne by me pomlouvali za jine jmeno tak co..Hlavne ze se to libi me..Pokud by chteli vzdycky si neco najdou aby si me vzali do huby.
A ma recht..
![]()
@Renatta píše:
@Mantinell Jo..Baruska je moc hezky..
Tak teda Barunka, když to bude holčička ![]()
Prdni jí k příjmení Svobodová jméno Samantha a že bude za exota máte zaručené
Samuel je krásné jméno
@kačkač1404 píše:
@Renatta tak já původně chtěla Davida, ale toho už v rodině máme, Mikuláš byl jeden můj prapraděda, napadlo to moji máti, prý byl strašně hodný. Taky jsme si na to jméno museli zvyknout, tehdy to bylo velmi ojedinělé. Ale jsem ráda, že jsme ho dali
Stejně mi přijde zajimavé, jak casto se ted Mikulas dava.. ja osobne zadneho dospeleho neznam a mezi malymi detmi jich je ted hodne.
@Renatta píše:
@kačkač1404 Cituji kamosku.. Seru na ostatni lidi..Stejne by me pomlouvali za jine jmeno tak co..Hlavne ze se to libi me..Pokud by chteli vzdycky si neco najdou aby si me vzali do huby.
A ma recht..![]()
To, že se to líbí jí je ok ale chce to i přemýšlet zda se to pak bude líbit dítěti
@Lolllo máš pravdu, tehdy před 16 lety, když se narodil nám, tak byl exot.do té doby měl Mikuláše snad jen Kotvald,3 měsíce po nás porodila Zedníčková Mikuláše a u nás se 7 měsíců po nás taky jeden narodil, dokonce měl po tom našem stejnou značku ve školce
,no a už je tam další, ten má ale 7 let
.Od té doby se to jméno dává už celkem dost…
@ikyki Malo lidi a hlavne pubertaci nikdy se svym jmenem nebudou spokojeni..Ja znam fakt malo lidi co se jim sve jmeno libi.
@Lolllo jojo mas pravdu ted je hodne Mikulasku..A tvemu synovi se to jmeno libi??