Jméno pro holčičku - prosím o tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
21.12.23 23:55

Jméno pro holčičku - prosím o tipy

Zdravím, čekáme holčičku a vybíráme jméno jenže se nám nějak nedaří s výběrem :) :nevim: Je tady hodně velká šance, že se bychom se alespoň na pár let přestěhovali do zahraničí - USA nebo Kanady, takže by tam holčička chodila do školky/školy/kroužků atd…, tekže bychom si přáli nějaké jméno, které se bude psát stejně v češtině i angličtině a nebode to moc exotické a aby to jméno nepůsobilo nějak divně i tady v ČR. Zatím jsme zvažovali jména - Valentina, Eliana, Liliana, Mia, Laura, Stella, Elen, Alice, Emma, Venesa (nebo Vanessa), Melisa ( Nebo Melissa). Která z těchto jmen se vám líbí nejvíce? Prosím o tipy na další podobná jména, Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
22.12.23 00:19

Ann(a), Jana(e), Lisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
22.12.23 00:24

Valentina, Laura, Elen, Melisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6618
22.12.23 00:30

Luisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
22.12.23 00:35

Mě se líbí Valentina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.12.23 00:58

Eliana a Melisa, nádherná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.12.23 02:14

@Anik6 Jane ještě, ale Jana bude vždy a všude „Džana“, v lepším případě „Yana“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15027
22.12.23 06:13

Eva, Viktorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.12.23 08:04

Take jsem vzdy chtela jmena bez diakritiky, ktera cizinci nebudou komolit. Nase dcery se jmenuji Aneta, Elena, Petra, Martina. Z vaseho vyberu se mi libi Valentina, Eliana, Melissa. Jeste se mi libi Lea, Lia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.23 08:09

My mame Gabrielu a z tveho seznamu se mi libi celkem vse krome Venesa, to je divne

• Citovat
  • Upravit
14637
22.12.23 08:21

Jeste Emily, Karin :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.12.23 09:20

Mě se ze seznamu nejvíc líbí Stella. Z dalších návrhů Emily a za sebe bych přidala k návrhům: Diana, Hana (Hannah) nebo Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.23 09:28
@Elisek663 píše:
Zdravím, čekáme holčičku a vybíráme jméno jenže se nám nějak nedaří s výběrem :) :nevim: Je tady hodně velká šance, že se bychom se alespoň na pár let přestěhovali do zahraničí - USA nebo Kanady, takže by tam holčička chodila do školky/školy/kroužků atd…, tekže bychom si přáli nějaké jméno, které se bude psát stejně v češtině i angličtině a nebode to moc exotické a aby to jméno nepůsobilo nějak divně i tady v ČR. Zatím jsme zvažovali jména - Valentina, Eliana, Liliana, Mia, Laura, Stella, Elen, Alice, Emma, Venesa (nebo Vanessa), Melisa ( Nebo Melissa). Která z těchto jmen se vám líbí nejvíce? Prosím o tipy na další podobná jména, Děkuji :srdce:

Valentina a Stela. V Kanadě žije partnerova rodina. Děti tam narozené jsou Eva, Martina, Maxwell, Pavla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3491
22.12.23 12:03
@nejsem_tu píše:
@Anik6 Jane ještě, ale Jana bude vždy a všude „Džana“, v lepším případě „Yana“

Přesně, jsem Jana a vždycky jsem všude byla „Džana“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.12.23 12:07

Mně se líbí Kristina. Mít holku, tak ji dám. Napadá mě ještě Nicol, Andrea, Adriana, Hana(h), Nina, Olivie, Patricie, Zoe, Natalie (Natalia).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze