Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Edgar nebo Frederik. Nathan je divné. Edgar mi přijde nejlepší z těch možností.
Dala bych edgar, mam doma Eduarda a Edik je prima zdrobnelina ![]()
Jsou to trochu zvláštní jména, ale proti gustu
s tímto stejně nikdo neporadí, každý má vlastní vkus.. mně osobně se třeba vždy líbilo, když bylo jméno a příjmení na stejné začáteční písmeno, je to takové VIP
takže proč ne Natan.. (hlavně ne psáno NatHan , to by byl chudák), hebrejské jméno, líbí se mi význam, že vám ho dal Bůh
akorát jedno negativum - má svátek 29/12, což je tedy s Vánocemi a Novým rokem hodně nahusto a bude chudák celý rok čekat na svátek a vánoce (snad se nenarodí v prosinci, to bych pak to jméno nedala).. leda pak ve větším slavit v červnu Den dětí
aby mu to nebylo líto, že má vše „v jednom“
ten Edgar je extra divnej ![]()
@cocomoon píše:
Za mě asi Nathan, když se ptáš.
Jen nevím jak jsou od těhle jmen zdrobněliny.
Edgar bude éďa, Frederik ferda, ale od Nathana mě nic nenapadá.
Bude Nathy
Asi Edgar (Allan Poe). Je pro mne nejprijatelnejsi. Nathan je neznele a Frederik jak z jihoamerické telenovely.
@Anonymní píše:
Zdravím!
Vybíráme jméno pro chlapečka a nemůžeme se stále rozhodnout.
Líbí se nám Nathan, Edgar, Frederik… příjmení není úplně české. Začíná na N a končí R. Proto jsem na pochybách s tím EdgaR N…R, Nathan N…r
Ani jedno..
.
@Celina mě se právě na tom líbí že to je tvrdé, složité a neobvyklé. Přece jen z mimikluka vyroste chlap.
Asi ani jedno. Všechny tři jména ve mě vyvolávají nepříjemné emoce. Přikláníme se ke jménu Eduard
. Je to mezinárodní, neobvyklé, hezké zdrobněliny a je to super jméno pro miminko i dospělého chlapa. Které z těch 3 se nejvic líbí budoucímu tatínkovi?
@Lucy75 me teda Natan prijde divny. Normalneji se mi cte Nathan ![]()
@mi.anetka moje tchýně má zase jorkšírku Anetku… taky dobrý jméno pro psa