Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě, pro holčičku se mi toto jméno nelíbí. Volila bych Máju.
Ale asi to je tím, že mám jméno Maya spojeno s filmovým hrdinou a znamý mají tohoto jména fenečku vlčáka.
Příspěvek upraven 20.11.18 v 14:44
Nelíbí. Znám jednu a je to dost hrozný, všichni jí říkají Májo, Majko.
Me se nelíbí, ale tak ja mam rada tradiční ceska jména. Já bych se bála, že ji pak budou říkat včelko Májo.
Hlavně si uvědom, že všude bude bojovat s úředníkama a vysvětlovat jim, jak se to píše, nebo potom řešit špatný papíry, protože to nějakej úředník zmastil.
A mě to příde spíš jako jméno pro nějakou indiánku.
Příspěvek upraven 20.11.18 v 14:46
Libi, ale jen, pokud zijete v zahranici. Pokud v Cechach, tak nelibi.
Nelíbí. Ale aspoň je takové hezky neutrální, žádný hrůzov. Nedávno jsem viděla slečnu se jménem Lola a to mi třeba přijde vyloženě hloupé pro dospělou ženu na vysoké funkci.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy-chtěla bych se zeptat na jméno Maya-líbí se? Příjmení máme taky od M a syn je Matyáš. Prosím o anonym rodina zatím neví že jsem těhotná.
Ne, časté jméno dnešní doby.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy-chtěla bych se zeptat na jméno Maya-líbí se? Příjmení máme taky od M a syn je Matyáš. Prosím o anonym rodina zatím neví že jsem těhotná.
Nelíbí. Ale je to tvoje dítě. Nelíbí se mi ani Matyáš. Přejmenujes ho? ![]()
Ano líbí, ale sama žiju v zahraničí, takže nemám nic proti cizím jménům.
Mně se líbí moc, kamarádi to dali dcerce, ale připravte se, že jí všichni budou říkat Májo, Majko, Mayo možná až bude dospělá.