Jméno Maya líbí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
20.11.18 16:26

Mě se moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.11.18 16:35

nelíbí se mi, ale jak uz psal někdo výše - nelíbí se mi ani Matyáš. Takže mame zjevně úplně jiný vkus 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.11.18 16:37
@warita píše:
Tak by me zajimalo, kdyz zacalo prichazet do mody jmeno Sofie, kolik komentaru padalo v diskuzich: fuuuuuj, proc ne ceske jmeno, vzdyt je to skarede, nezapada to do ceskeho prostredi. :mrgreen:

To ti napíšu klidně i dneska, je to vyloženě ošklivé jméno. Zní to jako sifon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.11.18 16:40

@warita tak Sofie je zrovna jméno, které mi prijde osklive samo o sobě. To, ze jich je hodně tomu moc nepridalo :)) to uz snad radši cesky Žofie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.11.18 16:53
@Anonymní píše:
Russet-ne nepřejmenuju.Nevidím důvod.Ptala jsem se na Mayu abych viděla jaké to vyvolá reakce.

Takže výběr jména pro tvoje dítě určují reakce okolí 8o Já si do toho nenechala kecat. Minimálně 70% zdejších diskutérů by mi napsalo fuj, starý nebo ošklivý. Přesto jsem tak kluka pojmenovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.11.18 18:59

Na názory se klidně zeptej, ale nakonec si dejte jméno, na kterém se dohodneš s partnerem a které se líbí vám, my jsme dali Nelušku a tolika lidí nám jméno taky vymlouvalo :D Ale mě se Maya líbí :). Krátké, hezké a Mája, Majuška, Majka jsou krásné přezdívky :). Každé jméno je hezké, když se hezky vysloví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.11.18 19:37

Ano libi se mi - pro psa nebo kocku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 19:59
@Russet píše:
Takže výběr jména pro tvoje dítě určují reakce okolí 8o Já si do toho nenechala kecat. Minimálně 70% zdejších diskutérů by mi napsalo fuj, starý nebo ošklivý. Přesto jsem tak kluka pojmenovala :oops:
O to vubec nejde.Jméno vybrané zatím není.Jen me zajímalo proč by ho někdo nedal.Přesně mě zajímaly reakce typu Sofie zní jako Sifon,Štěpánka-říkali by jí Štěpko-Štětko,Denisa-penisa a tak.Chci neobvyklé jméno-nejlépe od M a aby přesně nevyvolávalo trapné asociace.
  • Citovat
  • Upravit
321
20.11.18 20:52

Nelíbí, je to jak na psa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.11.18 21:19
@Anonymní píše:
@Russet píše:
Takže výběr jména pro tvoje dítě určují reakce okolí 8o Já si do toho nenechala kecat. Minimálně 70% zdejších diskutérů by mi napsalo fuj, starý nebo ošklivý. Přesto jsem tak kluka pojmenovala :oops:
O to vubec nejde.Jméno vybrané zatím není.Jen me zajímalo proč by ho někdo nedal.Přesně mě zajímaly reakce typu Sofie zní jako Sifon,Štěpánka-říkali by jí Štěpko-Štětko,Denisa-penisa a tak.Chci neobvyklé jméno-nejlépe od M a aby přesně nevyvolávalo trapné asociace.

Trapné asociace si vytváří lidi s mindrákem. Zkomolit se dá KAŽDÉ jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
20.11.18 21:26
@Anonymní píše:
@Russet píše:

Asi nedala.Kdybych chtěla dcerku Maju-Mayu,dala bych Maria,Mariana,Marianna nebo ta podobně ,a nazývala dcerku Mayo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.11.18 15:28
@Tichošlápek píše:
@warita tak Sofie je zrovna jméno, které mi prijde osklive samo o sobě. To, ze jich je hodně tomu moc nepridalo :)) to uz snad radši cesky Žofie

me osobne by se docela libilo, ale ne kdyz ho ma kazda druha holcicka. Ja mam oblibu v tech neotrelych jmenech ale zrovna u Mayi cicham novy tred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.11.18 16:00
@warita píše:
Tak by me zajimalo, kdyz zacalo prichazet do mody jmeno Sofie, kolik komentaru padalo v diskuzich: fuuuuuj, proc ne ceske jmeno, vzdyt je to skarede, nezapada to do ceskeho prostredi. :mrgreen:

Vzpomněla jsem si na kamarádku, která dala dceři jméno po svojí babičce Sofia, která ji vychovala, spousta lidí okolo, jak se snaží být moderní a takové hloupé řeči, přitom babička se narodila ještě před válkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.11.18 16:05
@warita píše:
me osobne by se docela libilo, ale ne kdyz ho ma kazda druha holcicka. Ja mam oblibu v tech neotrelych jmenech ale zrovna u Mayi cicham novy tred.

Nechci nijak rýpat, ale přivedla si mě na myšlenku, že je celkem divné jméno Maya skloňovat v češtině :lol: Asi by mělo být správně u Mayy jako u ženy, nebo je to výjimka Mayi? No hrůza obojí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.11.18 18:54
@Anna766 píše:
Asi nedala.Kdybych chtěla dcerku Maju-Mayu,dala bych Maria,Mariana,Marianna nebo ta podobně ,a nazývala dcerku Mayo…

ale me se to treba libi v tom zakladnim tvaru „Maya“. I kdyz Marianna taky neni spatna, ale Maya je proste hezci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze