Jméno pro mimikluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
22.11.18 10:49

Naši sousedi mají jezevčice Agátu a Beátu…žíš kde kdo má psa Terezu, Filipa…proč nemít dítě Edgara, nechápu co to má se psem společnýho. Za mě sto pro lepší než milion Tadeášů, Matějů a jiných „davovek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 10:59

@RyBANA souhlas, v mém okolí jsou jména Tobiáš, Tobias, Matyáš, Mathias, Eliáš, Tadeáš…

• Citovat
  • Upravit
456
22.11.18 13:54
@Anonymní píše:
@mi.anetka moje tchýně má zase jorkšírku Anetku… taky dobrý jméno pro psa

To, že lidi dávají psům podobná jména (jako Aneta) o něčem svědčí ale rodiče by měli přemýšlet, než dítě pojmenují například Edgar. Ale někdo nemá žádnou soudnost, někomu je zase budoucnost dítěte asi jedno a někdo tyhle jména prostě vyhledává, protože chce být jedinečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 15:08

@mi.anetka mě Edgar příjde jako naprosto normální jméno které bych klidně zařadila mezi Eduarda a Norberta. To že někomu příjde neobvyklé není můj problém. Lepší než jméno Aneta které v současnosti používá dalších 30 tisíc lidí v Čr

• Citovat
  • Upravit
25179
25.11.18 10:31
@Anonymní píše:
@mi.anetka mě Edgar příjde jako naprosto normální jméno které bych klidně zařadila mezi Eduarda a Norberta. To že někomu příjde neobvyklé není můj problém. Lepší než jméno Aneta které v současnosti používá dalších 30 tisíc lidí v Čr

zakladatelko, zjevně jsi jich od počátku rozhodnutá - ok :think: Jen úplně nechápu, proč jsi tu diskusi vůbc zakládala, když jakýkoli opoziční návrh smeteš ze stolu :nevim:
Každopádně přeji malému hodně zdraví, at už se bude jmenovat jakkoli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.18 02:30

Nathan je Hebrejsky, Edgar a Frederik jsou Nemecky. Kdyz nemate Cesky prijmeni tak bych dala ty dve druhe.

• Citovat
  • Upravit
1415
29.11.18 10:14

a co Erik? nedávat končící na N takže ne Nathan ale třeba NATHANIEL :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.11.18 07:29

Nathaniel je moc dobrý nápad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.18 15:20

Za mě Edgar :palec:

• načítám...