Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě v pohodě. Dceři pak dejte jméno Svijany. Ať to ladí. Pecka.
@Čičorečka píše:
@Čičorečka píše:
Myslím, že tohle je úplně fuk. Albert je taky obchodní retezec,Lucie je hudební skupina, Timotej je sampon atd.
Mě se to méno líbí. Strašně rád nakupuju produkty s touto značkou ![]()
Nicméně, nevím jak se to bude líbit dítěti až dostane přezdívku pivo, lahváč, atd…
Dcery spolužačka má bratra Bernarda, jméno v pohodě.
@Čičorečka píše:
to je teda reakce ![]()
@cocomoon píše:
Mě se to méno líbí. Strašně rád nakupuju produkty s touto značkouNicméně, nevím jak se to bude líbit dítěti až dostane přezdívku pivo, lahváč, atd…
Já si to jméno třeba s pivem vůbec nespojila, dokud se o tom tady nezačalo mluvit. Spise mě napadne rasa psa.
@Alladina píše:
Myslím, že tohle je úplně fuk. Albert je taky obchodní retezec,Lucie je hudební skupina, Timotej je sampon atd.
Přesně tak, taky mi to nepřipadá jako synonymum pro pivo, to by musel být třeba Budvar
Nicméně k tématu, jméno se mi líbí, ale nejsem si jistá, jestli bych dala dítěti.
@Alladina píše:
Někdo dává jméno Timotej?
Já třeba jsem Lucie a v životě mi nikdo neřekl: jeee, jako ta skupina, viď? Zato Bernard, to je jiná diskotéka, ale aspoň je to jméno. Timotej je mimo moji realitu.