Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@winter.gift Docela hezké jméno
Znam pani ta oslovuje dítě Bárny…nevím zda to s tímto jménem souvisí…
@Čičorečka píše:
Za mě v pohodě. Dceři pak dejte jméno Svijany. Ať to ladí. Pecka.
@Čičorečka píše:
Za mě v pohodě. Dceři pak dejte jméno Svijany. Ať to ladí. Pecka.
@Annabela11 píše:
@Čičorečka Kamarádka měla Lucku psa..
Já lidský jména na zvířatech prostě zbožňuju ![]()
@Fíková píše:
Máš dost omezený rozhled. Timotej je starobylé jméno řeckého původu. A že tě na Bernarda napadne jen blbý pivo, no comment.
Strašně omezený. Nechápu, jak to můžu nevědět
Napadlo mě to jako první a nejsem jediná. Tak se nevztekej ![]()
Znám a je to úplně v pohodě. Jako malému jsme mu říkali Bernysku ![]()
Letos se nám narodil chlapeček a dostal jméno Bernard, všichni v okolí nám ho chválí, myslím, že si ho i o to víc všichni budou pamatovat, doufám tedy, že v dobrém
nás Berný ![]()
Bernard je krásné jméno
Berny, fakt boží. Nedejte si to nikým zkazit.
@nataliep4 píše:
Letos se nám narodil chlapeček a dostal jméno Bernard, všichni v okolí nám ho chválí, myslím, že si ho i o to víc všichni budou pamatovat, doufám tedy, že v dobrém![]()
nás Berný
Mne se moc libi, Berny je fajn
@Psylocke @lilith1 děkuji, je ale pravda, že jsme se opravdu nechali inspirovat pivem, ve vesnici, odkud je přítel cepuji Bernarda, od začátku co jsme spolu jsme si dělali srandu, že budeme mít malyho Bernarda a když jsme zjistili, že čekáme chlapečka, tak jsme ani jinak nepremysleli
dokonce nám hospodský dal sud na zapijeni zadarmo, že se dohodl s pivovarem
co je na tom pravdy netuším, ale potěšilo nás to ![]()
Máme ho v rodině. Mně se to jméno líbí a dala bych ho. Nicméně on se představuje jako Radek (i v rodině mu tak říkají, nevím proč, nenapadlo mě se ptát), já mu vždycky říkala Béďo. ![]()
@PájitaP tyjo, tak to by mě vůbec nenapadlo. No, jsem trochu zvědavá, co mu jednou vymysli za přezdívku. Pro malé dítě se mi líbí Berník, pro puberťáka Berný, Berňas a v dospělosti už nornalne Bernard. No uvidíme, jak obstojí mezi samejma tobiasema a matyasema ve skolce/škole ![]()