Jméno pro psa pitbulteriéra

Anonymní
7.10.18 07:46

Jméno pro psa pitbulteriera

Zdravím milé slečny a paní,
Potrebovala bych poradit jméno pro amerického pitbulteriéra pejska.
V papírech má Dino, ale chtěla bych jiné jméno, Dino mi moc nesedí :( :oops:
Všem předem děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10185
7.10.18 08:11

Argon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
7.10.18 08:14

Dusty (Dasty), Aron, Bruno, Max…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
7.10.18 08:14

Ja si brala fenu v pul roce a jmenovala se Růženka 8o Nejak mi tehdy přišlo,že když už mění majitele nebudu jí měnit ještě jméno…No dnes je mi jasný,že by si v pohodě zvykla.Dino mi přijde v pohodě,je hezký.Pokud se tobě nelíbí,tak ho změn,tezko říct,jaký máš vkus.Na obranach to s Ruzenkou byla docela sranda,smal se i cvicitel,kdyz ji chtel hecnout.Ale v tom plnem tvaru ji nakonec vubec nerikam…milion zkratek a z Riri mi deti udelaly Didi a taky na to slysi :lol: Dino mi přijde dobry i ja vycvik,da se s nim hezky pracovat hlasem.Jaky se teda tobe libi typ.jmen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
7.10.18 08:22

@anupati Známý si kdysi pořídil nějakou dogu, ne německou, ale už si nevzpomenu. Od pohledu takovej majestátní pes, ze kterýho jde respekt a jmenovala se Fanynka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
7.10.18 08:25

Neporadím jméno ale je dobré aby se dobře vyslovovalo i křičelo a ideálně mělo dvě slabiky. A u psa s nezaslouženou špatnou pověstí jako je pitbull bych se vyhnula i „vtipným“ jménům. Na cvičáků mají Švýcarského ovčáka jménem Bestie (asi by se to mělo vyslovovat anglicky „Bestí“ ale oni to říkají česky) a už s tím měli párkrát problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
7.10.18 08:32

My měli pudlíka, jo bylo mi 12 když jsem rodiče ukecala a aby dal taťka jasně najevo, že ho nechtěl, tak ho pojmenoval Caligula. Byla to sranda pak na něj volat a přiběhl střední pudl apricot. Ale byla to moje láska. Jméno Dino se mi líbí a zrovna u pita bych volila krátké a snadno volající jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.10.18 08:35

Monty :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152196
7.10.18 08:43
@Denisa56 píše:
@anupati Známý si kdysi pořídil nějakou dogu, ne německou, ale už si nevzpomenu. Od pohledu takovej majestátní pes, ze kterýho jde respekt a jmenovala se Fanynka :D
Švegruše měla malýho ošklivýho psa a říkala mu Arnold jakože Arnold Schwarzenegger.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17161
7.10.18 09:58
@Anonymní píše:
Zdravím milé slečny a paní,
Potrebovala bych poradit jméno pro amerického pitbulteriéra pejska.
V papírech má Dino, ale chtěla bych jiné jméno, Dino mi moc nesedí :( :oops:
Všem předem děkuji!

Ahoj,

dej co se ti líbí. My třeba máme Frederika (Fredy), kamarádi mají třeba Santh G (Sendží), Argona, Faith, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.10.18 13:30

To jméno přijde samo, až ho trochu poznáš. Já mám Afrona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.10.18 15:51

Dino je hezky :) kratky a dobre se vola..my mame staforda a nechali jsme papirovy jmeno sedi k nemu.Ja davam casto prezdivky,takze fenka,kterou jsme meli pred tim byla marena,maceta,marfusa,pecinka a svinutka puvodne sara :mrgreen: stenakovi ted rikam noumo a posero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 07:48
@anupati píše:
Ja si brala fenu v pul roce a jmenovala se Růženka 8o Nejak mi tehdy přišlo,že když už mění majitele nebudu jí měnit ještě jméno…No dnes je mi jasný,že by si v pohodě zvykla.Dino mi přijde v pohodě,je hezký.Pokud se tobě nelíbí,tak ho změn,tezko říct,jaký máš vkus.Na obranach to s Ruzenkou byla docela sranda,smal se i cvicitel,kdyz ji chtel hecnout.Ale v tom plnem tvaru ji nakonec vubec nerikam…milion zkratek a z Riri mi deti udelaly Didi a taky na to slysi :lol: Dino mi přijde dobry i ja vycvik,da se s nim hezky pracovat hlasem.Jaky se teda tobe libi typ.jmen?

Víte jde o to že trošku ráčkuju, nijak extra ale kdo mě nezná tak si všimne hned a předevsim po ránu mám problém R vyslovit úplně. Líbí se mi Argo, Aron, a takové ty krátké tvrdé jména ale nejradši bych se tomu R vyvarovala úplně až na něj budu volat abych ráno nevolal,, Agho pojď zamnou Miláčku " :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7478
9.10.18 08:43
@Anonymní píše:
Víte jde o to že trošku ráčkuju, nijak extra ale kdo mě nezná tak si všimne hned a předevsim po ránu mám problém R vyslovit úplně. Líbí se mi Argo, Aron, a takové ty krátké tvrdé jména ale nejradši bych se tomu R vyvarovala úplně až na něj budu volat abych ráno nevolal,, Agho pojď zamnou Miláčku " :lol: :lol:

Tak pak je DINO ideální :lol: :oops: Jsem přemýšlela,co ti na něm může vadit.Jediny,co mě napadlo,je že ti to zní jako dinosaurus? :think: A v okolí je to prave samé Argo,Arno,Art…DINO jsem snad ještě neslyšela,líbí se mi.Jinak me napadá snad jen Alf,Adam (mám dva kolem),Dusty (někdo psal,já znám teda fenu),Kit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
9.10.18 09:34

Teď jsem potkala pitbulla jménem Doughnut (donat) abylo to takové milé setkání. To jméno bylo přesně k tomu psovi, taky byl sladkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný