Jméno pro sestřičku k Elen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.7.17 11:28

Jméno pro sestřičku k Elen

Dobrý den, prosím poradte jaké jméno pro holčičku, která se za chvíli narodí. Máme už jednu cácorku Elen. Říkáme jí Eli, Elenko. Pořád se motám od jednoho jména ke druhému a nevím :(. Máme vybrané Ema, Evelina, Emily, Amálka) Daly byste třeba ještě nějaké jiné, nejsou ta jména moc podobná? Co byste volily? Jde mi i o to, aby se jméno dalo nějak hezky skloňovat. Třeba se mi hrozně líbí Evelínka, ale nevím, jak bychom jí říkaly.

Děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15137
22.7.17 11:36

Těm zmiňovaným jménům na E bych se vyhla, všechno zní podobně a je to moc v módě. Možná Ester nebo Eva a Amálie je taky hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.7.17 11:36

Mě se líbí jak v té pohádce Helenka, Elenka, Lenka..
Ale jestli je to jen Elen ( ne Elena ) tak to by se nehodilo - nerýmovalo.. :think:

• Citovat
  • Upravit
663
22.7.17 11:38

Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
22.7.17 11:43

Momentálně mě žádné jméno nenapadá, ale těm uvedeným od E bych se spíše vyhnula. Zní mi to podobně… stejně tak i Nela - oslovování Eli a Neli splývá - ale tak zase se holky můžou vymlouvat, že si myslely, že jsi volala tu druhou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021

@Míša 95

:potlesk: za mě taky Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Vždycky jsem si říkala, aby měli podobná jména. Nechtěla jsem úplně rozdílné, jedno Elen a druhé třeba Maruška nebo Tereza. Ale zase si říkám, jestli úplně podobné není taky blbí. No hrozně se v tom plácám. Ještě mě napadly Anetka, Adélka, Natálka…

• Citovat
  • Upravit
32064
22.7.17 11:44

Z těch tvých by se mi k Elen líbila Emily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.17 11:45

Nela se mi moc nelíbí :(

• Citovat
  • Upravit
3195
22.7.17 11:47

Já bych dala Karin. Taky konci na „n“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
22.7.17 11:48
@Anonymní píše:
Vždycky jsem si říkala, aby měli podobná jména. Nechtěla jsem úplně rozdílné, jedno Elen a druhé třeba Maruška nebo Tereza. Ale zase si říkám, jestli úplně podobné není taky blbí. No hrozně se v tom plácám. Ještě mě napadly Anetka, Adélka, Natálka…

Myslím, že lepší než ta jména od E. ;)
Ale hlavně ať se líbí vám :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.7.17 11:50

A co Alenka? Voláš Eli a Ali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12871
22.7.17 11:51

Vyhnula bych se všemu od E.
Je to tak podobné, že se to bude hodně plést a bude to nepříjemné všem okolo včetně dětí, když si je budou všichni plést.
Zvolila bych třeba Anetu, Lindu, Klaudii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.7.17 11:56

MNě se moc líbí Evelína, taky bych jednou chtěla.. Ale k jménu Elen se to bude plést.. Budeš volat Elí a Evelí? Elí a Evelko? Moc podobné :)

JInak mě napadá na tvoji otázku, jak oslovovat Evelínu : Evelí, Evelko, Evelíno, Ev, Evelínko, Evelin/Evelyn.. asi více není potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
22.7.17 12:01

Tak to je vtipne taky mame Elen, ktera mela byt Evelinka :-) a ted cekame druhou holcicku. Zatim jsme se shodli na Beata nebo Beatrice.Me se libi i jmena na M. Zaujala me Marieta ale ta mi byla zamitnuta. A jeste alzbeta a Rozarie(ale tech je v okoli dost)Na E nechci aby se mi to pletlo. Z duvodu cetnosti jsme vyloucili Sofii, Emily ci Emu, Adelku, Karolinku, Natalku a Nikolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze