Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A nestačilo by založit jen jednu diskusi a nedávat sem každej den to stejný? ![]()
Znám jednoho, je mu kolem 40. Jméno nesnáší. Říká se mu Reny.
Jméno bych nedala, přijde mi jak pro teplouška. Ale samozřejmě je to vaše dítě, vaše volba - my statní si pojmenujeme děti vlastní.
Dej mu jméno René Brian Kevin Gabor a máš to vyřešený jednou provždy..
![]()
už zase ? ty se z toho zblázníš
jinak rené se mi nelíbí
ale líbí se mi maxmilián
René se mi nelíbí. Musím ale uznat, že k příjmení mi zvukově sedí. Z chlapeckých jmen se mi líbí Jakub, Zdeněk, Adam a Jan.
Ve mě René evokuje holku - prostě René Zelwegr
klukovi bych ho nedala, ale já jsem dost vybíravá, mužských jmen si mi líbí jako opravdu líbí jen pár a ženských ještě míň ![]()
@Anonym_1004 píše:
Máme příjmení Gabor a rozhodujeme se jaké jméno dáme chlapeckovi. Docela se nám líbí jméno René. Máte někdo Renéčka doma? Jak mu říkáte? A líbí se vám tohle jméno? Pro mě je takové nezvykle, zvláštní a moc jich v okolí NEMÁM.Příspěvek upraven 20.01.19 v 12:37
Rene je oblibene jmeno pro transexuly-svetisty protoze to muze byt zena I muz.Za me ani omylem..
Mě se při jméně René hned vybaví René Hrubec z poldy
Takže za mě určitě bych nedala
@Tom-Jerry Presne
„Rene, to zni skoro jako Rennie“ ( tablety proti paleni zahy)
![]()
René Gabor se mnou chodil na základku
Pak znám ještě jednoho Reného, ten se nechal preoperovat z holky na kluka… Já osobně bych ho nedala, ale znám teda i horší jména
Ahoj, tak mě to jméno vůbec teda nepřijde špatný. Možná proto, že ho má můj bratranec a je to moc sympatický, vysoký, mladý muž
za mě ano, i k příjmení mi to zní moc pěkně. Jinak mu říkáme Reny, Renku…