Jméno René pro chlapečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
20.1.19 13:08

Ahoj, tak mě to jméno vůbec teda nepřijde špatný. Možná proto, že ho má můj bratranec a je to moc sympatický, vysoký, mladý muž :palec: za mě ano, i k příjmení mi to zní moc pěkně. Jinak mu říkáme Reny, Renku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
20.1.19 13:28

Můj manžel je René, první koho jsem kdy s takovým jménem potkala. Je to hezké, neobvyklé. Rodina mu říká Rendo, Renďo, Renku. Já když o něm mluvím, říkám s Rendou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
20.1.19 13:37

Strasny jmeno. Kor kdyby neumel R, tak by to bylo docela vtipny :lol: Renéček je uplne otresny:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.1.19 13:39

Ač to neni jedno z mých oblíbených jmen, k prijmeni fakt sedne hezky. Jestli se vám líbí, klidně ho dejte, jsou mnohem „teplejší“ jména. Třeba takovy Marcel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.1.19 13:48
@Agrion píše:
@Tom-Jerry Presne :lol: „Rene, to zni skoro jako Rennie“ ( tablety proti paleni zahy) :lol: :lol: :lol:

jo přesně :mrgreen: :mrgreen: ,nebo jak tam říká tím hláskem ,že to byl letec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
20.1.19 13:54

Mame v rodině i mezi známými. Vnímám to jako muzske jméno,i kdyz je unisex. Holku toho jména znám jen jednu,dítě a tím,ze nejsem zvyklá,mi to prijde divné :mrgreen:
Klukovi říkají Rena,Renda,Renek atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.1.19 14:32

René se mi líbí na holku ale na kluka ne. O jednom sem slyšela a říkají mu Renek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.1.19 15:05

Měla jsem na základní škole kluka jménem René. Nijak ženské jméno mi to tedy nepřijde, protože to s ním mám „spojené“. Navíc se mu kvůli jménu nikdo nesmál nebo tak podobně.. Nevím, za mě normální jméno.

Jediné co, tak mu občas kluci zpívali - René, já a Rudolf.. a tím to končí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
20.1.19 17:44

Dámy, prosím o klidnou diskuzi a zakladatelku @Anonym_1004 o nezakládání dalších duplicitních témat.

Děkuji a přeji všem prima nedělní večer, :kytka:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6671
20.1.19 17:52

Mně se moc nelíbí, protože mi všechny modifikace a domácké varianty znějí hrozně - jako třeba ten Reneček - ale k vašemu příjmení zrovna docela jde. Tak proč ne, je trochu neobvyklé, ale zas bych se u něj za hlavu nechytala. :nevim:

Vybaví se mi René Ptáček nebo René z toho dokumentu od Třeštíkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze