Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Podle mě by si lidé, kteří ještě nevyrostli z puberty, neměli pořizovat děti.. ![]()
Samael se mi dost líbí, je to sice neobvyklé, ale hezké. Otázkou je jak dlouhé bude mít příjmení, aby se pak chudák neupsal. ![]()
Všechny rýpavé komentáře jste si mohli zanechat.
Ptala jsem se pouze zda se líbí nebo ne, ne na vaše názory typu že bychom si neměli pořizovat děti! Nakonec se malý jmenuje Sebastian.. takže některým maminam velice děkuji za jejich názor.
Nelíbí se mi Samuel ani Samael. Evokuje mi to salmonelózu nebo nějakého samce, Toto je pro mě jedno z nejhnusnějších chlapeckých jmen.
@Lisianthus píše:
Všechny rýpavé komentáře jste si mohli zanechat.Ptala jsem se pouze zda se líbí nebo ne, ne na vaše názory typu že bychom si neměli pořizovat děti! Nakonec se malý jmenuje Sebastian.. takže některým maminam velice děkuji za jejich názor.
Sebastian je lepší, ale taky to není můj šálek kávy. Mně se líbí Jáchym, pro některé je to jméno ujeté. Moc gratuluji k miminku. ![]()
@Klopotkova Děkuji vám. Malý už má tři měsíce a je to můj poklad ![]()
Mně se to jméno i líbí, ale měla bych strach, že si ho všichni budou plést se Samuelem.
Když tady čtu některý komenty, tak se nestačim divit, co za zakomlexovaný slepice tu je. Pani se ptala na názor a vy hned urážíte…každý má jiný vkus a ne káždý chce mít doma dítě s trapně ojetým jmenem jako Terezka, Matyášek, Dominik, Anča apod.
Mě se jméno Samael líbí a taky je na seznamu oblíbených jmen pro miminko!
Já bych ho klidně dala a nikoho bych se na názor neptala! ![]()
Hebrejske jmeno pro andela smrti a pak se to jmeno predklada jako satan nevim estli bych chtel dat diteti jmeno demona ci samotneho satana ![]()
@Ivanov to sice ano, ale andel smrti a satan jsou jen obycejny vymysly, takze je jedno, kdyz se tak bude nekdo jmenovat ![]()
Jasny nemusi existovat to jo ale pro verico exostije at zidove ci krestane proste kdyby se setkali s clovekem jmenem samael tak by je to zarazili pri nejmensim me je to jednonat se jmenuje treba babiš
ale prej vybrali sebastian coz je dobra varianta pro pani ![]()