Jméno Samael

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68860
18.5.16 20:47

Prijde mi to, jako kdyz nekdo pojmenuje dite Deniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
18.5.16 20:48

Mne se to jmeno libi. Smesne mi neprijde. Spis mu budou rikat Samuel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
18.5.16 20:52
@Lisianthus píše:
Na začátku jsme se dohodli na jméně Sebastian, ale jakmile zjistil, že je i jméno Samael, začal bláznit. Symbolické to pro něj je, jelikož jsem se hodně dávno poznali přes internet a to byl právě jeho nick :-) :D Také je to symbolické pro něj v tom, že ve významu tohoto jména je označován jako dabel (spojené s číslem 666) a my máme datum porodu 26.6.2016.

Jméno se mi moc nelíbí a teď když jsi vysvětlila tu „symboliku“, tak se mi nelíbí vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
18.5.16 20:52

@Lisianthus A co když budeš rodit dříve nebo později? Symbolika k datu porodu se vytratí…
Jinak za mou osobu - jméno bych nedala, nelíbí se mi a ještě ho bude 99% lidí komolit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
18.5.16 20:54

Pojmenovat dítě Ďábel… Anděl smrti, Satan…měla bych pocit, že na něj přivolám neštěstí… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
18.5.16 20:54
@ivašot. píše:
Jméno se mi moc nelíbí a teď když jsi vysvětlila tu „symboliku“, tak se mi nelíbí vůbec :nevim:

Přesně, ta symbolika mi nepřijde moc jako symbolika, je to takové dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
18.5.16 20:57

Ta symbolika me dostala. Chlapovi je nact?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
18.5.16 20:58

Samael je nějaký prášek, nebo něco takovýho ne? :lol: Nedala bych, ale já mám ráda staročeská jména, tyto moderniny mě nechávají chladnou.
Mělo by to být jméno, za které by se to dítko nemuselo stydet, umělo ho vyslovit a i v dospělosti by si lidi neříkali, co to má proboha za jméno a z jaké rodiny asi tak může pocházet, co byli rodiče proboha zač?
No a v neposlední řadě, příjmení? Třeba Samael Novák, ehm :nevim: Samael Pospíšil, 8o Samael Procházka :roll:

Ale je to na rodičích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
18.5.16 20:59
@LindaPraha píše:
Ta symbolika me dostala. Chlapovi je nact?
že? My vybírali jména s dobrou „symbolikou“ resp výkladem jména. :nevim: Tohle mi příjde snad jako FAKE, nebo když děti mají děti :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.5.16 20:59

Vybodla bych se na nejakou symboliku. samaela bych nedala, všichni to stejne budou zamenovat. a dabelske jmeno bych tedy nechtěla rozhodne. samuel je krasne. sebastian ještě hezci.
jake mate prijmeni, jde to k tomu vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.5.16 21:00

Nedala bych, celej život bude vysvětlovat, že se fakt nepřeřekl/nepřepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.16 21:04

Vůbec se mi nelíbí, dala bych Samuel. Tohle bude každý komolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
18.5.16 21:05

Nikdo mu neřekne správně, pro všechny to stejně bude Samuel. To už radši dejte toho Satana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.5.16 21:14

Zakladatelko, vezměte rozum do hrsti a představte si, jak by se vám dvěma s takovým jménem žilo. Samozřejmě nikdo nemá právo vám do toho mluvit, ale toto jméno mi přijde (a kór s tou symbolikou) jako hodně nešťastné. A jediný, kdo z toho bude nešťastný, je váš syn. Myslete na NĚJ, ne na sebe. Hodně štěstí při, snad jiném, výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
18.5.16 21:19

Tak dejte rovnou Damiena :palec:

Jen nevim, co budete delat, az porodis driv/pozdejc. To bude symbolika v cudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze