Jméno Samuel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
30.11.18 09:12

Za mě je nejlepší kombinace Felix Látera. A jméno Felix se mi hodně líbí samo o sobě a má hezký význam"šťastný".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
30.11.18 09:13

Samuel se mi obecně moc nelíbí, navíc je to opravdu krkolomné, ty dvě L za sebou. Ale třeba Adam Látera zní moc hezky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.11.18 09:16

Samuel se mi nelíbí a k vašemu příjmení už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.11.18 09:16

@lamicina :D Felix se zatím líbí nejvíc :) :) já mám pořád v hlavě Felixe a toho Simona. Jedno vím určitě. Ani jedno jméno se nebude líbit v naší rodině :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.11.18 09:22

Simon je moc pěkný jméno, narozdíl od Šimona. Samuel vůbec. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
30.11.18 09:23

Já hlasuju pro Šimona. Když se řekne Felix, tak vidím kocoura. :D

edit.: Aha, vidím, že ne Šimon, ale Simon. :think: Tak v tom případě bych dala Adama.

Příspěvek upraven 30.11.18 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.11.18 09:25

Mě se líbí Adam, ale každý to má jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.11.18 09:25

@klamonožka Šimon v nabídce není, ale Simon  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
30.11.18 09:26

@Sarka229 co ti řekne rodina, na to kašli, jinak Samuel je hezké jméno, ale vyslovit Samuel Látera je opravdu hrozně krkolomné
k příjmení se vám hodí Jáchym, Adam, Teodor, Tadeáš i Eliáš
mně se z toho líbí Jáchym a Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.11.18 09:27

Také se mi líbí Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.11.18 09:28

Mně se hrozně líbí jméno Tobiáš, ale partnerovi ne.

• Citovat
  • Upravit
21311
30.11.18 09:29

@Sarka229 na rodinu peč, u nás měli řeči i na Ondřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.11.18 10:22
@lamicina píše:
Za mě je nejlepší kombinace Felix Látera. A jméno Felix se mi hodně líbí samo o sobě a má hezký význam"šťastný".

Fááákt? Tak to jestli budeme mít někdy druhé a bude to chlapeček, tak bude Felix, páč Beáta znamená šťastná, tak to by hezky k sobě ladilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.11.18 10:22
@lamicina píše:

Fááákt? Tak to jestli budeme mít někdy druhé a bude to chlapeček, tak bude Felix, páč Beáta znamená šťastná, tak to by hezky k sobě ladilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.11.18 11:22

S tou krkolomnosti je to těžký, vždycky se něco najde :) my jsme Řezníčkovi a když jsem otěhotněla, tak se mi pro holku strašně líbila Klára a to je teprve masakr, bych tu holčičku ztrestala ještě než by se narodila :) když mi řekli, ze to bude kluk, tak jsme se shodli, že Marek… jenže mě se nelíbilo ve jméně R a v příjmení Ř… no nakonec máme Michala :lol: každopádně jsem musela manželovi odprisahnout, že jestli se nám povede druhé, ze to bude Marek :lol: a jestli do toho povidaji prarodiče, na to se vykašli, my jsme vůbec neřešili, co si mysli rodina. Na Michala nám taky řekli svoje: jakoze Michal kozy píchal… :mrgreen: kašli na to, důležité je, abyste se shodli vy dva, šlo vám to přes pusu… teď když vidím syna a říkám mu Mišu, tak vím ze to byla správná volba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze