Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě je nejlepší kombinace Felix Látera. A jméno Felix se mi hodně líbí samo o sobě a má hezký význam"šťastný".
Samuel se mi obecně moc nelíbí, navíc je to opravdu krkolomné, ty dvě L za sebou. Ale třeba Adam Látera zní moc hezky. ![]()
@lamicina
Felix se zatím líbí nejvíc
já mám pořád v hlavě Felixe a toho Simona. Jedno vím určitě. Ani jedno jméno se nebude líbit v naší rodině ![]()
Simon je moc pěkný jméno, narozdíl od Šimona. Samuel vůbec. ![]()
Já hlasuju pro Šimona. Když se řekne Felix, tak vidím kocoura. ![]()
edit.: Aha, vidím, že ne Šimon, ale Simon.
Tak v tom případě bych dala Adama.
Příspěvek upraven 30.11.18 v 09:25
@Sarka229 co ti řekne rodina, na to kašli, jinak Samuel je hezké jméno, ale vyslovit Samuel Látera je opravdu hrozně krkolomné
k příjmení se vám hodí Jáchym, Adam, Teodor, Tadeáš i Eliáš
mně se z toho líbí Jáchym a Adam
@lamicina píše:
Za mě je nejlepší kombinace Felix Látera. A jméno Felix se mi hodně líbí samo o sobě a má hezký význam"šťastný".
Fááákt? Tak to jestli budeme mít někdy druhé a bude to chlapeček, tak bude Felix, páč Beáta znamená šťastná, tak to by hezky k sobě ladilo.
@lamicina píše:
Fááákt? Tak to jestli budeme mít někdy druhé a bude to chlapeček, tak bude Felix, páč Beáta znamená šťastná, tak to by hezky k sobě ladilo.
S tou krkolomnosti je to těžký, vždycky se něco najde
my jsme Řezníčkovi a když jsem otěhotněla, tak se mi pro holku strašně líbila Klára a to je teprve masakr, bych tu holčičku ztrestala ještě než by se narodila
když mi řekli, ze to bude kluk, tak jsme se shodli, že Marek… jenže mě se nelíbilo ve jméně R a v příjmení Ř… no nakonec máme Michala
každopádně jsem musela manželovi odprisahnout, že jestli se nám povede druhé, ze to bude Marek
a jestli do toho povidaji prarodiče, na to se vykašli, my jsme vůbec neřešili, co si mysli rodina. Na Michala nám taky řekli svoje: jakoze Michal kozy píchal…
kašli na to, důležité je, abyste se shodli vy dva, šlo vám to přes pusu… teď když vidím syna a říkám mu Mišu, tak vím ze to byla správná volba ![]()