Jméno sourozence k Viktorii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.17 22:18

Jméno sourozence k Viktorii

Ahojky. Prosím o radu jména sourozence, jaké máte k Viktorii? Máme doma 1 a ¾ starou Vikinku a dnes mi vyšel pozitivní test :D Jelikož jsme jméno dcerky vybírali skoro celé těhotenství, tak chci začít už teď, protože si myslím, že to bude opět běh na dlouhou trať :oops: Vim, že pro někoho je lazení jména sourozenců blbost, ale já jsem detailista a líbí se mi, když jsou jména z podobného soudku. K Viktorii bych třeba nedala Jaroslava nebo Janu :mrgreen: Termín vychází na leden a líbí se nám/mě
klučičí: Václav (po tátovi :roll: ),Marek, Kryštof, Filip, Patrik
holčičí: Veronika (svátek 7.2. :? )
Kristýna, Vendula, Tereza/Terezie
Máte ještě někdo nějaký tip? Příjmení máme české, měkké, začínající na „S“ uprostřed
„č“
Děkuji za rady :mrgreen:

Ps: prosím o anonym, těhotenství je moc čerstvé a nechci, aby se to rozkřiklo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11860
29.4.17 22:20

Já bych dala ALžbětu- jako dvě anglické královny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.4.17 22:20

Mám Vaška, Vojtu a Viktorii, další v řadě by byl Vilém nebo Valerie 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.4.17 22:21
@pazitka píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.4.17 22:22

Z těch vašich klučičích Patrik a Kryštof. Z holčičích se mi líbí a k Viki sedí skoro všechny - Veronika, Tereza(ie) i Kristýna. Jen Vandula se mi moc nelíbí, přijde mi taková obyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.4.17 22:23

Klučičí Kryštof je moc pěkné a holčička k tomu Valerie, Vanda, Viola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.4.17 22:23
@pazitka píše:

taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
29.4.17 22:26

Pro holku Valerie, pro kluka Marek nebo Patrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
29.4.17 22:26

Z okolí: myslím, že druhé dítko je Laura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.17 22:30

Kryštof se mi líbí zatim nejvíc, ale neni asi moc variant jak mu říkat, co? Napadá mě jen Krýšo a to je teda děsný :lol: Z holčičích se nám nejvíc líbí Veronika, ale to by měla vánoce, další měsíc narozeniny a další hned svátek a to mi asi vadí :roll: Verunku bych chtěla moc, ale nepočítali jsme s tim, že se nám podaří otěhotnět na první šťouch a vyjde to takhle :mrgreen: (první dcera nám trvala 8 měsíců)

• Citovat
  • Upravit
565
29.4.17 22:31

Pokud by to byl chlapeček, dala bych Hugo :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.4.17 22:31

Znám rodinu, kde mají Viktorii a Viliema (Viliam). A potom další, kde mají Viktorii a Olívii. Jinak Viktorek je hodně, hodí se k tomu spousta jmen. Líbí se mi třeba Barbora (Viktorka a Barborka), Miriam (Viky a Miry), ta Veronika nebo by bylo pěké Terezie. Pro kluka je moc pěkný ten Kryštof, ale nevím nevím, jestli půjde k tomu „č“ v příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.4.17 22:32

Já jsem neladila jména, pouze pokud má jedno dítě české jméno nedala bych druhému dítěti exotické. Já jsem zvolila jméno, i když je v kalendáři měsíc po narozeninách. Prostě se mi líbilo už před otěhotněním - nedalo mi to a pro holčičku jsem vybírala hodně dopředu :lol:. Takže tě chápu, že už teď vybíráš jméno. Neumím si představit váhat týden před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.17 22:33

Alžbětka neprojde :mrgreen: Ale ze stejného důvodi by mi ani tak nevadil ten Václav, kdyby ho nakonec přítel chtěl zase prosazovat, ale už ani neví jestli by ho chtěl :P Každopádně Viktorie a Václav se mi k sobě líbí, taky dva panovníci :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.17 22:34

@aluisina Byl by to Kryštof Slunečko :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení