Jméno sourozence k Viktorii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
667
29.4.17 22:35

Máme Verunku přesně jak píšeš - Vánoce, narozeniny, svátek, ale to jméno je prostě tak hezké :palec: Ale třeba budete mít chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.17 22:37

@Mína47 No jo, jenže tady jsou právě u toho i Vánoce :roll: Termín vychází na leden a Veronika je 7.2. Viktorka má svátek v březnu a narozeniny v červenci, takže Verunka by mi přišla taková ochuzená, kdyby nebyly ty Vánoce, tak bych nad tím mávla rukou :think:

• Citovat
  • Upravit
7735
29.4.17 22:37

Z vasich jmen bych k Viktorce dala Krystofa nebo Veroniku. Jako prvni divci jmeno me napadla Amalie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.4.17 22:39

Verunka nebo Marek

Příspěvek upraven 29.04.17 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.17 22:41

Viktorie a Kristyna/Valerie/Terezie k sobe ladi podle me hezky - stejny pocet slabik (az na Kristynu) a jedna se o takova vznesena, klasicka jmena. U Kristyny ale odpovida delka.

Mne se treba nelibi Viktorie a Vanda. Stylove a foneticky k sobe podle me neladi vubec. Ale kazdy ma jiny nazor ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
29.4.17 22:42

Viktorie a Sofie - Viki a Sofi.
Viktorie a Vilem- Viki a Vili.
Dalsi holcici Katerina nebo Evelina
Dalsi klucici Kristian, Štěpán nebo Jachym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.17 22:44

@Mína47 Já to asi moc řešim, no :mrgreen: Zase Kristýnka by to měla líp rozložený. Připadá mi, že by byla Verunka oproti Vikince ošizená, že by pak zase musela čekat rok než bude slavit :mrgreen: Ale třeba to bude ten kluk no :D

• Citovat
  • Upravit
104
29.4.17 22:45
@Anonymní píše:
@aluisina Byl by to Kryštof Slunečko :think:

Já myslím, že to nevadí, když je to „č“ až ve 3. slabice. Jinak jméno Václav je také krásné. Já myslím, že něco v klidu vyberete. A ještě místo Veroniky by šla Třeba Berenika. A také je moc krásné jméno Sylvie, co mi sedí k Viktorce. Záleží, jak moc to chcete ladit. I Simona by šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.4.17 22:45

Já nad tím rukou mávla, radši vyberu opravdu krásné jméno. Ochuzená není, dostane dáreček třeba když slaví její brácha v půlce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
29.4.17 22:46

Vitek, Vanesa, Nikola (Niky), Mikuláš (Miky) aby se nehandrkovali, kdo ma kratší zdrobnelinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
29.4.17 22:46

Já mám Viktorii a Klaudii, teď jsem těhotná a když to bude holčička bude Julie a když kluk, tak se mi moc líbí Kryštof, ale to se zase moc nelíbí manželovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.17 22:48

@Mína47 To by taky šlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.17 22:49

@katrih No,taky bych s Kryštofem asi trošku doma bojovala, ale spíš mě trápí jak ho oslovovat kromě Kryštůfka?

• Citovat
  • Upravit
143
29.4.17 22:50

My máme doma Kryštofa, co se narodil v lednu. :) Jinak bych vybírala z „letních“ jmen, aby dítko nemělo pohromadě Vánoce, narozeniny a Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.4.17 22:52
@Anonymní píše:
@Mína47 No jo, jenže tady jsou právě u toho i Vánoce :roll: Termín vychází na leden a Veronika je 7.2. Viktorka má svátek v březnu a narozeniny v červenci, takže Verunka by mi přišla taková ochuzená, kdyby nebyly ty Vánoce, tak bych nad tím mávla rukou :think:

svátky bych vůbec neřešila. Tak ho budete slavit jindy, třeba v červnu na Den dětí, a v dospělosti je to stejně každému fuk. Kvůli datu svátku bych se hezkého jména nevzdávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze