Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně to k příjmení celkem sedí, jenom bych tedy volila variantu Teodor… Jinak moc zdrobnělin mě kromě Teo nenapada, Teošek se mi nelíbí.
@Laura111 píše:
@pe-terka ano presne taka gratuluji k 5detem to jsem rada ze v tom nejsem sama
jejda, takových tady je! Dokonce i vícenásobných mamin, pět dětí je ještě slabej odvar
. A též gratuluji, k těhotenství ![]()
@Laura111 píše:
To bude tady 50:50![]()
v podstate je to jasne nekomu se libit bude jinym ne
vcelku zbytecna diskuze, pardon
, jak uz nekdo drive u podobnych diskuzi psal… Ale prece jen vim, ze polovine se libit bude a to me tesi
diky
a co máš, holky, kluky? Já mám dva kluky a tři holky, od roku do 16ti let.
Teodor/Theodor se mi líbí moc. Ani mi nevadí v kombinaci s příjmením… ![]()
@Anonymní píše:
Napisu na chvilku to prijmeni cele, co myslite - dohnal - jde to?
no nehodí se to, ty 2 do se tam tlučou, ale pokud se vám to fakt líbí..my máme taky Robina, a příjmení na N. jinak jméno je to docela hezký ![]()
@pe-terka píše:
No jo, ale co když druhý bude holčička? Tak se připravíš o možnost mít tu Theu…Mít sourozence Theodora a Theu je divný a matoucí
no, to by bylo..já znám přes FB jednu holčinu, co má Adrianka a Arianku, nebo jestli to není naopak, Adrianka a Arianek? hrozně se mi to plete, a myslím že nejsem jediná ![]()
K priezvisku sa mi páči.
My máme Teodora, s „H“ mi to príde zbytočné.
Mali sme viac favoritov, ale teraz neľutujem. Česi(s mužom sme obaja Slovaci) mu hovoria Teoušek, Teuš, Tedík a my máme pre neho tiež veĺa novotvarov, ako Teucho, Teuško, Tejinko, TeoDoro, Doro ![]()
@Anonymní píše:
Napisu na chvilku to prijmeni cele, co myslite - dohnal - jde to?
Podle mě je to úplně jedno, je to jen a jen na zvyku. Slyšela jsem „horší“ spojení jména a příjmení a teď je berou všichni naprosto v pohodě. Jinak jméno jako takové se mi nelíbí, ale to je vaše věc ![]()
Je to krásné, já jsem zvažovala variantu nez h, ale s tím příjmením bych se bála, že to bude jako ozvěna. Vyslovuj si to nahlas a párkrát si to i napiš.
Theodor - Teodor se mi nelíbí, navíc ještě s přihlédnutím na příjmení Do…
Ještě se mi nelíbí kvůli rodině - jeden z dědečků se jmenoval Theodor a říkalo se mu Dorek. A protože to byl impulsivní pán, který si nebral servítky a neovládal se, tak se mu postraně říkalo VZTEKLÝ DOREK. Pro rodinu by dýchal, ale byl vzteklý.
Mi se Theodor libi i k tomu prijmeni. Zadneho neznam.
Mozna bych jen volka variantu bez h, Teodor.
@kaa13 píše:Čtyři kluci, to je dobrý
My máme čtvrtého Teodora, říkáme mu Tede, Tedíku, Teo.