Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hned mě taky napadl šampon. A i tak se mi to jméno nelíbí. Ostatní jména, co píšeš, jsou pěkná.
Timothy jedině kdyby bylo i to příjmení nějaké méně obvyklé, Timothy Novák fakt ne:-)
Nebo ten Jindřich, když už. Fakt bych to ladila podle příjmení, klukovi se nezmění:-)
Když se někdo jmenuje Kristián-jak se mu říká? Krisi? fakt nevím ![]()
@vyrovnaná žena Jednoho znám a říká se mu Kris. To byl důvod, proč nakonec vypadl z mého výběru, jinak se mi děsně líbí, ale takhle zkrácený by se nám rýmoval s příjmením a znělo by to strašně. ![]()
@MarketMatej píše:
Proč hned šampon, náhodou hezký jméno a na Slovensku úplně běžný, i když zdrobnělina Timmy mi evokovala toho přitroublého beránka v dětském seriálu Kamarád Timmy:-) Tak aby ti pak na něj děti nebečely:-) Ale to si dělám srandu, děti co na to koukaj si to takhle určitě do souvislosti nedají a ve škole už si to nikdo pamatovat nebude:-)
Proč hned šampon? Třeba proto že ho mám v koupelně na vane.
Líbí se mi Robert a Kristián ![]()
Timotej je divné jméno. Pro nás nezvyklé, a pro dítě které se takto bude jmenovat, asi pěkně blbé, protože jak všichni víme, někteří vrstevníci ve školce a škole jsou prostě spratci… kteří se posmívají. ![]()
Timotej proč ne, mě šampon nenapadl, to bude tím, že ho nepoužívám
a jinak se mi moc líbí Jindřich
@Zireael píše:
@vyrovnaná žena Jednoho znám a říká se mu Kris. To byl důvod, proč nakonec vypadl z mého výběru, jinak se mi děsně líbí, ale takhle zkrácený by se nám rýmoval s příjmením a znělo by to strašně.
to je to co mě děsí
Kristián je moc pěkné
@AméliezMontmartru píše:
Líbí se mi Robert a Kristián
Timotej je divné jméno. Pro nás nezvyklé, a pro dítě které se takto bude jmenovat, asi pěkně blbé, protože jak všichni víme, někteří vrstevníci ve školce a škole jsou prostě spratci… kteří se posmívají.
Asi bys hledala hodně dlouho, než bys našla školkové dítě, které zná šampon Timotej. Moje děti to třeba nikdy neslyšely…
@pe-terka píše:
Tak já si bohužel vybavím šampon. Za mě spíš Timon
a Pumba
Což mi přijde ještě horší než šampon
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Timotej? Já se dívala, kde se ve světě používá, a je celkem běžné na Slovensku. Moc se mi líbí. A tedy ještě máme ve výběru Jindřich, Robert a Kristián. K příjmení jdou všechna.
Timotej je krásný, já bych ho dala, ono u spoustu jmen se něco vybaví