Jméno pro holčičku ke dvěma bráškům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.16 17:23

Jméno pro holčičku ke dvěma bráškům

Ahoj,

máme dva chlapečky, Ivánka a Karlíka. Poštěstila se nám ještě holčička :) :srdce: Jaké byste dali jméno, aby se hodilo k bráškům i příjmení Jahodová? Nechceme vysloveně cizí či exotické (ono stejně Zoe Jahodová zní směšně, že), ale nemusí být vysloveně tradiční. Zatím se mi k tomu nejvíc hodí Maruška (Marie Jahodová). Také se mi líbí Zuzana, ale těch je v okolí opravdu dost. Máme v rodině Kateřinu a Karolínu, tedy ty škrtáme. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
24.1.16 17:24

Anna, Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.1.16 17:26

Marie Jahodová zní krásně, dejte Marušku, krásné jméno a k Ivánkovi a Karlíkovi se hodí :kytka: Gratuluji k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.1.16 17:26

Lucie, Anna

• Citovat
  • Upravit
2892
24.1.16 17:27

Také jsem za Marušku, nadherne jméno a příjmení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.1.16 17:29

Marika, Markéta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.16 17:36

@kaja00

Moc děkujeme. Jsme nadšení - samozřejmě rádi bychom byli i za kluka, ale holčička je splněný sen :) :srdce:

Ivan, Karel a Marie se mi právě líbí. Ale ještě nejsme rozhodnutí - zvažujeme i jiné možnosti. Také se mi líbí méně tradiční jména, ale k našemu příjmení hold moc experimentovat nejde. Tak jsem chtěla u kluků něco, co není až tak moc oposlouchané - což mi u Ivana i Karla přijde. Ale ta Maruška je velmi populární jméno. A také vím, že spolužačce občas říkali Mařko, což mi to jméno tak trochu kazí (ale pravda je, že se dá každé nějak zkomolit). No uvidíme, ještě pořád hledáme a zvažujeme. Je to jediná holčička (a na 99,9% poslední dítko), tak si chci i ten výběr úžít a zvážit vše pečlivě =)

• Citovat
  • Upravit
381
24.1.16 17:46

Mně se strašně líbí Julie Jahodová. Je to taková Julinka Jahůdka - něžné jméno pro princeznu mezi dvěma bodyguardy. Ale ta Marie je také krásná kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.16 17:51
@nanoBETA píše:
Mně se strašně líbí Julie Jahodová. Je to taková Julinka Jahůdka - něžné jméno pro princeznu mezi dvěma bodyguardy. Ale ta Marie je také krásná kombinace.

Tedy to mě vůbec nenapadlo. Hned dávám do seznamu. :palec: :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.1.16 17:58

Ještě mě napadla Nelinka, známí mají a je to velmi pěkné a jemné jméno ;)

• Citovat
  • Upravit
11072
24.1.16 17:59

Akorát ze Julie je ted populární az dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555

Me napadla Nina, Beata nebo Gita… Myslim, ze moc davane nejsou, nebo jaem je alespoň ve 3 tridacg ve skolce nepotkala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892

Tak ona třeba i Johanka Jahodova není spatne, ale to je jmen, co by se hodilo a hezky znělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
24.1.16 18:00

Nebo Natálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.1.16 18:03
@Gábííí píše:
Nebo Natálka

Natálka je pěkné, ale je jich dost, třeba ve školce máme rovnou 6 a to je malá školka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence