Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marie Jahodová zní krásně, dejte Marušku, krásné jméno a k Ivánkovi a Karlíkovi se hodí
Gratuluji k těhotenství ![]()
Moc děkujeme. Jsme nadšení - samozřejmě rádi bychom byli i za kluka, ale holčička je splněný sen
![]()
Ivan, Karel a Marie se mi právě líbí. Ale ještě nejsme rozhodnutí - zvažujeme i jiné možnosti. Také se mi líbí méně tradiční jména, ale k našemu příjmení hold moc experimentovat nejde. Tak jsem chtěla u kluků něco, co není až tak moc oposlouchané - což mi u Ivana i Karla přijde. Ale ta Maruška je velmi populární jméno. A také vím, že spolužačce občas říkali Mařko, což mi to jméno tak trochu kazí (ale pravda je, že se dá každé nějak zkomolit). No uvidíme, ještě pořád hledáme a zvažujeme. Je to jediná holčička (a na 99,9% poslední dítko), tak si chci i ten výběr úžít a zvážit vše pečlivě =)
Mně se strašně líbí Julie Jahodová. Je to taková Julinka Jahůdka - něžné jméno pro princeznu mezi dvěma bodyguardy. Ale ta Marie je také krásná kombinace.
@nanoBETA píše:
Mně se strašně líbí Julie Jahodová. Je to taková Julinka Jahůdka - něžné jméno pro princeznu mezi dvěma bodyguardy. Ale ta Marie je také krásná kombinace.
Tedy to mě vůbec nenapadlo. Hned dávám do seznamu.
![]()
Ještě mě napadla Nelinka, známí mají a je to velmi pěkné a jemné jméno ![]()
Me napadla Nina, Beata nebo Gita… Myslim, ze moc davane nejsou, nebo jaem je alespoň ve 3 tridacg ve skolce nepotkala ![]()
Tak ona třeba i Johanka Jahodova není spatne, ale to je jmen, co by se hodilo a hezky znělo ![]()
@Gábííí píše:
Nebo Natálka
Natálka je pěkné, ale je jich dost, třeba ve školce máme rovnou 6 a to je malá školka.
Ahoj,
máme dva chlapečky, Ivánka a Karlíka. Poštěstila se nám ještě holčička
Jaké byste dali jméno, aby se hodilo k bráškům i příjmení Jahodová? Nechceme vysloveně cizí či exotické (ono stejně Zoe Jahodová zní směšně, že), ale nemusí být vysloveně tradiční. Zatím se mi k tomu nejvíc hodí Maruška (Marie Jahodová). Také se mi líbí Zuzana, ale těch je v okolí opravdu dost. Máme v rodině Kateřinu a Karolínu, tedy ty škrtáme.