Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@alpana píše:
Jinak chlapečka máme josífka, holčičku už zmíněnou Anežku. kdyby měl někdo nějaký tip, tak si také ráda přečtu..
Mě se k tomu hodí Eliška
Nebo taky Anička, Evička, Alžbětka, Amálka, Běla, Blanka, Lenka, Cecílie, Dagmar, Dana, Dorota, Hana, Irena, Jindřiška, Karla (Karlička - podle mě super), Magdaléna, Pavlína, Petra, Rozálie, Růžena, Sylva, Věra, Vlaďka, Zdeňka, Žofie… Záleží, jaké máte přijímení
Toto mi přijdou taková jména obdobného stylu…
Tak dík, na seznam si k Táně napíšu ještě Cilku a karličku (čím víc si to říkám, tím to zní lépe)Alžbětka byla také favoritka, ale máme jí ted čerstvě v rodině
a nechci se opakovat. a Žofie byla favoritem u druhého potomka. takže když se na ničem jiném nedomluvíme, tak to bude ŽOFINKA..
@alpana píše:
Tak dík, na seznam si k Táně napíšu ještě Cilku a karličku (čím víc si to říkám, tím to zní lépe)Alžbětka byla také favoritka, ale máme jí ted čerstvě v rodiněa nechci se opakovat. a Žofie byla favoritem u druhého potomka. takže když se na ničem jiném nedomluvíme, tak to bude ŽOFINKA..
Cecílie je moje maminka, nejúžasnější člověk na světě, Cilka, Cilenka, Cecilka, Ciluš… A Karla? Podle mě bomba… K jménům co máš to podle mě dost sedí, Karlička je moc pěkné
Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne!
Ahoj, Karlička se líbí i muži, ale s ním je to těžké, vždycky si to po týdnu rozmyslí
a proto říká, že budeme vybírat až po cestě do porodnice, aby si to nestihl rozmýšlet… i Eva se nám líbila, ale to je naše neoblíbená teta
takže jedině by ještě prošla Evelínka
takže se opravdu uvidí až v dubnu. dík a v dubnu napíšu, jak to dopadlo. ![]()
@alpana píše:
Ahoj, Karlička se líbí i muži, ale s ním je to těžké, vždycky si to po týdnu rozmyslía proto říká, že budeme vybírat až po cestě do porodnice, aby si to nestihl rozmýšlet… i Eva se nám líbila, ale to je naše neoblíbená teta
takže jedině by ještě prošla Evelínka
takže se opravdu uvidí až v dubnu. dík a v dubnu napíšu, jak to dopadlo.
to jsem zvědavá, určitě pak napiš, jak to dopadlo! spokojený zbytek těhotenství a fajn porod přeji ![]()