Jméno Timotej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
24.1.16 20:54

Mne se libi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.16 11:04
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Timotej? Já se dívala, kde se ve světě používá, a je celkem běžné na Slovensku. Moc se mi líbí. A tedy ještě máme ve výběru Jindřich, Robert a Kristián. K příjmení jdou všechna.

my máme takhle pojmenovaného psa, teta taky :oops: :mrgreen: dala bych asi toho Jindru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.16 12:51
@Loll píše:
Asi bys hledala hodně dlouho, než bys našla školkové dítě, které zná šampon Timotej. Moje děti to třeba nikdy neslyšely…

@Loll nešlo mi přímo o šampon já ho sama ani neznám. :nevim:
ale o to, že prostě je to neobvyklé a děti se divným jménům smějou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.1.16 13:09
@AméliezMontmartru píše:
@Loll nešlo mi přímo o šampon já ho sama ani neznám. :nevim:
ale o to, že prostě je to neobvyklé a děti se divným jménům smějou. :)

Děti se smějí i normálním jménům. Jde o dítě, ne o jméno. Pokud dítě bude všemi oblíbený pohodář, může se jmenovat klidně Dobromysl Melichar a všichni to budou tak brát. Když to bude introvertní podivín, podají si ho, i když to bude Petr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.1.16 14:57

Tak ja to nejdriv cetla jako „Ty motej“ hned se mi z toho udelal v hlave patvar „Ty motejl“ a pak jsem si vybavila ten sampon. Takze za me trikrat ne :-) Rozhodnete si to sami, ale mozna by stacil ten tim? To je sice lehce cizi, ale neni to tak moc jako treba Timothy. Z toho ostatniho vyberu bych volila Jindricha nebo Kristiana. Zalezi na prijmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
25.1.16 16:42
@vyrovnaná žena píše:
to je to co mě děsí :) Kristián je moc pěkné

My mu říkáme Kikin, Kristík, Kikoun, Kokin, Kristián, Kris,…jo někdy i kokos ale to už jsme přestali, neb neumí s a vždy když říkal já jsem kokos, znělo to já jsem kok*t :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.1.16 16:48

Synův spolužák se jmenuje Timotej. Dokonce k tomu má i poměrně vtipné české příjmení. Celá třída mu říká Time a nikomu jeho jméno divné nepřijde. Pokud se vám Timotej líbí, dejte ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 12:17

@Fjodorka v tom máš pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.1.16 12:33

Timotej - hruza - zni to jako sampon :zed: pokud se chces klukovi pomstit, tak mu ho dej… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Flenka
31.1.16 10:25
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Timotej? Já se dívala, kde se ve světě používá, a je celkem běžné na Slovensku. Moc se mi líbí. A tedy ještě máme ve výběru Jindřich, Robert a Kristián. K příjmení jdou všechna.

Timotej se mi nelíbí hlavně tím j na konci, moc se mi líbí varianta Timothy, což už jde ovšem k cizímu příjmení. Pěkné mi přijde i Timon a ještě existuje varianta Timoteus. Jména ve výběru se mi moc nelíbí, až na Roberta (kvůli Bertíkovi :srdce:).

• Citovat
  • Upravit
188
31.1.16 22:18

Mně se Timotej líbí:-) Bude se mu říkat Tim-to je v dnešní době úplně normální jméno-víc pozornosti by ve školce vzbudil třeba Zdeňek. Šampon ani neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze