Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Timotej? Já se dívala, kde se ve světě používá, a je celkem běžné na Slovensku. Moc se mi líbí. A tedy ještě máme ve výběru Jindřich, Robert a Kristián. K příjmení jdou všechna.
my máme takhle pojmenovaného psa, teta taky
dala bych asi toho Jindru ![]()
@Loll píše:
Asi bys hledala hodně dlouho, než bys našla školkové dítě, které zná šampon Timotej. Moje děti to třeba nikdy neslyšely…
@Loll nešlo mi přímo o šampon já ho sama ani neznám. ![]()
ale o to, že prostě je to neobvyklé a děti se divným jménům smějou. ![]()
@AméliezMontmartru píše:
@Loll nešlo mi přímo o šampon já ho sama ani neznám.
ale o to, že prostě je to neobvyklé a děti se divným jménům smějou.
Děti se smějí i normálním jménům. Jde o dítě, ne o jméno. Pokud dítě bude všemi oblíbený pohodář, může se jmenovat klidně Dobromysl Melichar a všichni to budou tak brát. Když to bude introvertní podivín, podají si ho, i když to bude Petr.
Tak ja to nejdriv cetla jako „Ty motej“ hned se mi z toho udelal v hlave patvar „Ty motejl“ a pak jsem si vybavila ten sampon. Takze za me trikrat ne
Rozhodnete si to sami, ale mozna by stacil ten tim? To je sice lehce cizi, ale neni to tak moc jako treba Timothy. Z toho ostatniho vyberu bych volila Jindricha nebo Kristiana. Zalezi na prijmeni.
@vyrovnaná žena píše:
to je to co mě děsíKristián je moc pěkné
My mu říkáme Kikin, Kristík, Kikoun, Kokin, Kristián, Kris,…jo někdy i kokos ale to už jsme přestali, neb neumí s a vždy když říkal já jsem kokos, znělo to já jsem kok*t ![]()
Synův spolužák se jmenuje Timotej. Dokonce k tomu má i poměrně vtipné české příjmení. Celá třída mu říká Time a nikomu jeho jméno divné nepřijde. Pokud se vám Timotej líbí, dejte ho ![]()
Timotej - hruza - zni to jako sampon
pokud se chces klukovi pomstit, tak mu ho dej… ![]()
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Timotej? Já se dívala, kde se ve světě používá, a je celkem běžné na Slovensku. Moc se mi líbí. A tedy ještě máme ve výběru Jindřich, Robert a Kristián. K příjmení jdou všechna.
Timotej se mi nelíbí hlavně tím j na konci, moc se mi líbí varianta Timothy, což už jde ovšem k cizímu příjmení. Pěkné mi přijde i Timon a ještě existuje varianta Timoteus. Jména ve výběru se mi moc nelíbí, až na Roberta (kvůli Bertíkovi
).
Mně se Timotej líbí:-) Bude se mu říkat Tim-to je v dnešní době úplně normální jméno-víc pozornosti by ve školce vzbudil třeba Zdeňek. Šampon ani neznám.