Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jako není to špatné jméno, docela se mi líbí, ale Valina to bude. To už bych potom dala radši Valerii
Nemam problém ani s jedním jménem. Znám Valinku, Sandrušku i Terezku a taky Valču, Sandru a Terku
jak holčičky, tak dospělé ženy.
Dala bych Terezku kdybych mohla, ale už jich mám okolo sebe dost
.
Valentina se mi nějak nelíbí už jako takové jméno a Sandra je taková,,nepohybovatelná” ![]()
Ja osloveni Valina a Valča znam pro Valerii. No ale klidně můžou být i pro tu Valentinu, nicméně dvě vcelku pěkná jména se totálně zhyzdi těmito verzemi… když už, tak bych ji říkala Vali, Tino..
Ja mam Valentynu… A rikame ji Tynko, Tynus(ko).. nekdo Vali, Valco..ale to minimalne..
Lepší mi přijde Valentýna, to krátké měkké i mi tam nějak nesedí. Terezek je podle mě milion, Sandra je v pohodě. Znala jsem jednu a říkalo se jí Sendy, ale ani v tom základním tvaru to podle mě nezní nějak extra tvrdě.
Mně se moc líbí, ale s tvrdym y… A říkala bych jí Valinko, nebo Valentynko.. Krásné jméno
@Anonymní píše:
Anonym, děkuji.
Líbí se vám jméno Valentina? Mně se začalo líbit. Ovšem zdrobnělina Valina mi trhá uši. Oslovení zkráceně Valča by mi nevadilo.
Ještě se mi líbí jméno Sandra a Tereza.
Zajímají mě vaše názory, ano, rozhodnutí je zcela na nás.
Děkuji.
To je jako Valerie. Jméno je v základu krásné, ale Valina, Valča atd. je příšernost. Na druhou stranu, když jí budete oslovovat Valentino, tak jí tak bude oslovovat většina lidí.
Valentina nebo Valentýna dobrá, Sandra se také dá, Terezek je už fakt hrozně moc, to raději ne
Mame Valentynu v rodine. Rikame ji Vajo, Vajeno, Valousi, Valentynko, Valuno, Valinko. To jmeno je hrozne variabilni. Takze bych se ho nebala. ![]()
Znala jsem Valentýnu, říkali jsme jí Valentýno. Valentina se mi tolik nelíbí.
@Anonymní píše:¨Valča je teda děs
Anonym, děkuji.
Líbí se vám jméno Valentina? Mně se začalo líbit. Ovšem zdrobnělina Valina mi trhá uši. Oslovení zkráceně Valča by mi nevadilo.
Děkuji.
Mně se jméno Valentina líbí, pokud to sedí k příjmení, tak proč ne?
Valča je taky docela fajn.
Terezek je sice hodně, ale taky jsem ji chtěla, byla to moje srdcovka, ale vyfoukla mi ji ségra
Sandra mi trochu přijde jako jméno z erotického filmu ![]()
Anonym, děkuji.
Děkuji.