Jméno Valentina

Anonymní
26.4.21 20:43

Jméno Valentina

Anonym, děkuji.
Líbí se vám jméno Valentina? Mně se začalo líbit. Ovšem zdrobnělina Valina mi trhá uši. Oslovení zkráceně Valča by mi nevadilo.
Ještě se mi líbí jméno Sandra a Tereza.
Zajímají mě vaše názory, ano, rozhodnutí je zcela na nás.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
26.4.21 20:47

Jako není to špatné jméno, docela se mi líbí, ale Valina to bude. To už bych potom dala radši Valerii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
26.4.21 20:47

Nemam problém ani s jedním jménem. Znám Valinku, Sandrušku i Terezku a taky Valču, Sandru a Terku ;) jak holčičky, tak dospělé ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.4.21 20:48

Dala bych Terezku kdybych mohla, ale už jich mám okolo sebe dost :mrgreen:.
Valentina se mi nějak nelíbí už jako takové jméno a Sandra je taková,,nepohybovatelná” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
26.4.21 20:48

Ja osloveni Valina a Valča znam pro Valerii. No ale klidně můžou být i pro tu Valentinu, nicméně dvě vcelku pěkná jména se totálně zhyzdi těmito verzemi… když už, tak bych ji říkala Vali, Tino..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
26.4.21 20:49

Ja mam Valentynu… A rikame ji Tynko, Tynus(ko).. nekdo Vali, Valco..ale to minimalne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6701
26.4.21 20:54

Lepší mi přijde Valentýna, to krátké měkké i mi tam nějak nesedí. Terezek je podle mě milion, Sandra je v pohodě. Znala jsem jednu a říkalo se jí Sendy, ale ani v tom základním tvaru to podle mě nezní nějak extra tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
26.4.21 20:58

Mně se moc líbí, ale s tvrdym y… A říkala bych jí Valinko, nebo Valentynko.. Krásné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
26.4.21 21:13
@Anonymní píše:
Anonym, děkuji.
Líbí se vám jméno Valentina? Mně se začalo líbit. Ovšem zdrobnělina Valina mi trhá uši. Oslovení zkráceně Valča by mi nevadilo.
Děkuji.

To je jako Valerie. Jméno je v základu krásné, ale Valina, Valča atd. je příšernost. Na druhou stranu, když jí budete oslovovat Valentino, tak jí tak bude oslovovat většina lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
26.4.21 21:17

Valentina nebo Valentýna dobrá, Sandra se také dá, Terezek je už fakt hrozně moc, to raději ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
26.4.21 21:19

Mame Valentynu v rodine. Rikame ji Vajo, Vajeno, Valousi, Valentynko, Valuno, Valinko. To jmeno je hrozne variabilni. Takze bych se ho nebala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
26.4.21 21:20

Znala jsem Valentýnu, říkali jsme jí Valentýno. Valentina se mi tolik nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
26.4.21 21:20
@Anonymní píše:
Anonym, děkuji.
Děkuji.
¨Valča je teda děs :jazyk: U Valentiny mne vadí že bud se z ní dělá jiné jméno. my máme Valerii a většinou jí říkáme Vali, Valinu nesnáší a je totál nepříčetná. Takhle jí často oslovuje tchyně a pak se diví že k ní Vali nechce :lol: spíš bych dala Valentýna, ale málokdo bude říkat celé jméno. Pak i záleží na dítěti co se mu bude líbit ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
26.4.21 21:48

Mně se jméno Valentina líbí, pokud to sedí k příjmení, tak proč ne? :) Valča je taky docela fajn.
Terezek je sice hodně, ale taky jsem ji chtěla, byla to moje srdcovka, ale vyfoukla mi ji ségra :lol: Sandra mi trochu přijde jako jméno z erotického filmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
26.4.21 21:57

Líbí se mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie