Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Viktorie je podle me jedno z nejhezcich jmen v ceskem kalendari, Natalka se ji nevyrovna, to je kazda druha holcicka. Viktorie je skvela, Viki, uzasne
Zakladatelko mas podle me dobrej vkus, prosad si ho, krasne jmeno.
Příspěvek upraven 03.08.16 v 16:58
Inak Natálie se mi líbila taky, taky u prvorozené, to ještě nebyl tak strašná boom toho jména a to manžel říkal, že je to jak nějaká ruská carevna…a taky neprošla. U druhé by mi byla Natálka prošla, ale už jsme nechtěla po zkušenostech s prvorozenou, kdy mě to nenapdalo řešit ( to jsem ještěneznala emimino
),tak četné jméno.
Je to krásné jméno. Znám malé Viktorky a nikdo se jim nesměje.
Je to dneska celkem běžné jméno.
Hezké jméno
já osobně bych teda nedala, hned se mi vybaví jedna Viktorie z okolí, kterou zrovna nemusím, ale když se od toho odpustím, je to krásné jméno.
@lauraka my právě chtěli nějaký který nemá každá druhá holčička a naštěstí přítel taky jiný jméno než Viktorie nechce, a i kdyby jo tak má smůlu ![]()
@Wikkyna97 Jeste ma Viktorie jednu vyhodu, ma dost mezinarodnich podob, takze ani v pripade pobytu v zahranici to neni problem. Moje kamaradka Ceska ma ceskeho manzela, ziji v Americe a dali sve dcerce jmeno Viktorie mimojine prave proto, aby to bylo dobre vyslovitelne jmeno u nas i v Americe.
Jestli budu mít někdy 2 dcery, vím, že ta 2. bude Viktorie, je to nádherný jméno a posmívání dětí bych neřešila, jak už tu něěkdo napsal, Babičku z nich bude číst málokdo a navíc děti si najdou ke každýmu jménu něco ![]()
Za mě nádherné jméno. ![]()
Sama mám Viki doma a spíše jsem se u rodiny a kamarádu dočkala kladného ohlasu. Nicméně v poslední době je to hodně dávané jméno, tak je možné že se jich ve školce/škole sejde víc.. ![]()
@Wikkyna97 píše:čekáte dítě s ostatními? Dejte to, co se líbí vám. Přesně z tohoto důvodu jsme jména dopředu nesdělovali, u druhýho jsme až do porodu tvrdili, že to bude Kvído, to každýho natolik šokovalo, že dali pokoj se zbytečnými dotazy a rejpáním.
AhojMěla bych na vás takovej dotaz, jaký máte názor na jméno Viktorie?
Čekáme s přítelem holčičku a to jméno se nám líbí ale ostatní na to mají jiný názor a skoro nikomu se to nelíbí.
@Wikkyna97 Viktorku mám od loňska doma ![]()
A jméno jsme tajili, aby měli překvápko, a když se Viky narodila, tak se všichni chytli Viktorky od splavu
ale je mi to šumák ![]()
Nedávno jedna maminka v čr pojmenovala svou dceru Análka
nechápu jak jim to mohlo projít..chudák holka ![]()
Krásné jméno jestli budeme mít holčičku bude to určitě Viktorie a keců typu Viktorka u splavu a podobně si nevšímej je to krásné vznešené jméno ![]()
Je to pěkné jméno. Pokud se vám líbí dejte ho, vy budete rodiče.
Na okolí se vykasli.
Docela se mi líbí. a na ostatní kašlete, je to vaše dítě..a nějaký trauma do budoucna jí tímhle jménem určitě neuděláte, je to celkem normální jméno ![]()