Zaměstnání a méně času na rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
31.3.21 14:15

Jesiskote taťka bude muset HLIDAT SVOJE dítě tři hodinky denně. Vem to všema deseti. 8)

• Citovat
  • Upravit
522
31.3.21 14:17

Šla bych do toho asi jen v situaci, že by jsme ty peníze nutně potřebovali… U nás už v osm večer děti usínaji, asi by mi bylo líto je už nevidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8722
31.3.21 14:25

Ja bych do toho šla jen v případě, že bychom potřebovali nutne ty peníze. Pracovat budeš po zbytek života, tak nevidím důvod, proč si tu u nás tak velkoryse dlouho rodičovskou neuzit. Navíc úklid nesnáším, uklízím nonstop doma, takže nehodlám uklízet i v práci. Ale to máme každá jinak. Zas na druhou stranu, taky pracuji i při RD, ale na IČO, takže jen když chci, když se najde čas. Peníze nepotřebujeme, takže je to vlastně takový koníček, co občas něco vydela. V roce a čtvrt dítěte bych se do práce nehrnula. Pokud bys ale v té práci chtěla pokračovat i po RD nebo by se ti to hodilo do životopisu, potřebuje ty peníze…tak směle do toho, prilezitosti se nehrnou často, tak je třeba jich využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
31.3.21 14:29

Každý den v týdnu mi to přijde na krev, s mužem se opravdu neuvidíte, neodpočinete si ani jeden. Ohodnocené je to asi dobře, ale budeš tím podle mě riskovat vztah. Vidět se reálně 2 dny v týdnu prostě není moc… Vzala bych to možná na přechodnou dobu, pokud potřebujete nějaké peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
31.3.21 14:36

@Freeandwild jak neuvidí s mužem, přijde v osm, to snad muž nechodí spát. Mají na sebe celý večer. A proč by si muž neodpočinul, bude se věnovat svému dítěti, ne vykládat vagóny. Zase z těch chlapů nedělejme nebožátka neduživý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.21 14:47

@Julie777 tak jako co.. Peníze fajn, že chlapovi to nevadí, co řešíš? My se vidíme taky o víkendu, jinak máme leteckou.. Když vám to doma vyhovuje, proč by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
31.3.21 18:06

Vzala bych to :)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
31.3.21 18:11

Pokud nutně potřebujete peníze, tak to vezmi. Jinak ne. Nechtěla bych přicházet o uspávání dítěte, čas strávený s dítětem. Práce si ještě užiješ dost v budoucnu.

• Citovat
  • Upravit
5124
31.3.21 19:40
@Freeandwild píše:
Každý den v týdnu mi to přijde na krev, s mužem se opravdu neuvidíte, neodpočinete si ani jeden. Ohodnocené je to asi dobře, ale budeš tím podle mě riskovat vztah. Vidět se reálně 2 dny v týdnu prostě není moc… Vzala bych to možná na přechodnou dobu, pokud potřebujete nějaké peníze.

Vzdyt snad nechodi v 8 spat ne? Vzdyt je normalni, ze pary spolu travi cas az kdyz jsou deti v posteli, tedy vecery. Jako cela rodina budou spolu cele vikendy, jako partneri maji 7 veceru tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.3.21 19:42
@Julie777 píše:
Maminky poraďte já vážně nevím…Jsem doma s 16m prckem a dostala jsem možnost chodit Po až Pá odpoledne na tři hodiny uklízet do školky ( pár minut od domu )
Peníze 200 Kč hod.
Ale!
Bude to na úkor toho, že přítel přijede z práce, dáme si mezi dveřmi pusu a bude hlídat malýho takže si do osmi neodpočine ( prý mu to nevadí, jinak je úžasne šikovnej)
Zbydou nám tedy jen víkendy.
Paní mi má dnes volat a já nevím nevím. Jinak dělám v McDonaldu a strašná dřina za směšné peníze. :pocitac:

Potřebujete ty peníze nutně?
Kdybych fakt nemusela, nebrala bych. Čas je cenný a děti malý jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
1.4.21 05:57
@hani28 píše:
Vzdyt snad nechodi v 8 spat ne? Vzdyt je normalni, ze pary spolu travi cas az kdyz jsou deti v posteli, tedy vecery. Jako cela rodina budou spolu cele vikendy, jako partneri maji 7 veceru tydne.

No nez se naji, umyjou atd., tak je 9, pul 10. a je z toho společná unavena pulhodinka. A hlavne on bude i závazany tím, že po praci musí letet hned domů - zadny nakup, vyzvednout neco na poste, zařídit na urade… Co kdyz budou potřebovat jit spolu, já nevím, vybrat nábytek? Nebudou mít spolu žádný čas, kdy to realizovat. Prijde mi to prostě jako masakr a vadilo by mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová