Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky poraďte já vážně nevím…
Jsem doma s 16m prckem a dostala jsem možnost chodit Po až Pá odpoledne na tři hodiny uklízet do školky ( pár minut od domu )
Peníze 200 Kč hod.
Ale!
Bude to na úkor toho, že přítel přijede z práce, dáme si mezi dveřmi pusu a bude hlídat malýho takže si do osmi neodpočine ( prý mu to nevadí, jinak je úžasne šikovnej)
Zbydou nám tedy jen víkendy.
Paní mi má dnes volat a já nevím nevím. Jinak dělám v McDonaldu a strašná dřina za směšné peníze. ![]()
Ja se vracím do práce a víme, z nás v budoucích asi 10 letech čekají s manželem jen protisměny. A děláme i víkendy, nemůžou nám zaručit že alespoň ty dva, co máme volné, nám dají společně. Já bych do toho šla, pokud partner nemá problém. Ty jsi taky ráno zaměstnaná dítětem a odpoledne budeš chodit pracovat. Tak kde je rozdíl ![]()
Já bych do toho šla, jsou to 3 hodiny denně, horší by bylo kdyby si dělala celou odpolední, pak tam můžeš třeba pracovat po RD.
Za mě parada.. Taky jsem chvili chodila na brigadu na 3 hodky odpiledne. Když jsem prisla domu, tak manzel uspal dcerz a my. Meli pro sebe večer.
Taky mi to přijde ideální. Tím spíš oproti McD, kde si to finanční ohodnocení docela dokážu představit.
Uvidíte se častěji, školky jsou imrvére zavřené, takže to ber, zas takový nápor to nebude. Pokud si práci dobře zorganizuješ, můžeš to zvládat i za kratší čas
Urcite bych do toho sla. Dite je snad vas obou, tatinek dite ‘nehlida’, tatinek se o sve dite stara, stejne jako maminka. Jak jsou deti tak uz holt neni odpocinek, oba dva budete na stridacku v praci a starat se o dite, uz porad.
Ja bych to brala, ale jestli si myslíš že to bude leharo, tak určitě ne.