jogurt - 8 měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
12.2.09 11:47

jogurt - 8 měsíční dítě

zdravim, mam 8 měsičního kluka, doktorka mi řekla, že už mu můžu začít dávat jogurt, ale podotkla, že nízkotučný, no já nevim, vím, že by neměl mít moc bílkovin, jako je třeba v tvarohu, ale nízkotučný věco, mi nepřijdou moc zdravý, co myslíte? popřípadě jaké dáváte jogurty? já mu dávám bio jogurt od olmy, dík za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
12.2.09 11:50

Ahoj
male davam Hollandiu nebo od Olmy bily jogurt.Proste jogurt ve kterem jsou zive jogurtove kultury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
12.2.09 11:54

nizkotucny bych rozhodne nedavala, nejlepsi jsou, jak pise Taminka, s zivyma kulturama. U nas vede Hollandia nebo ten Jihocesky ve skle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.2.09 12:01

nízkotučný určitě NE! ty rozhodně nějsou pro děti a zdravé nejsou ani pro dospělé
Dáváme Hollandii a je opravdu kvalitní a dobrá.
Klidně můžeš koupit velký kelímek a jíst na několikrát, ještě se mi nestalo, že by se tomu jogurtu něco stalo, navíc ho jím taky, takže je za chvíli pryč a finančně to vychází lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
12.2.09 12:40

Určitě ne nizkotučký, jak už psaly holky.
Kupujeme bílou Activii, Choceňský bílý, ale nevím, jestli zrovna v tvém regionu bude, od Olmy bio sem tam také. Honlandii mi moc nechce, má radši tekutější, ale ve věku tvého prcka ho brala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.2.09 12:50

Miau dr asi nemyslela nizkotucny ale myslela ze nemas davat smetanovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.2.09 13:18

no to doufam:-) sice rekla vyslovne nizkotucny, ale doufam ze to snad myslela tak jak ty pisesh, protoze jinak bych zacala pochybovat o jejich zdravotnich metodach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.2.09 14:08

hele me sestricka taky rekla nizkotucny :roll: No ja si to radeji vycetla jinde a pak se ji na to zeptala a ona mi rekla ze nizkotucnym myslela jogurt ktery neni smetanovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.2.09 14:18

hmm tak to mi pripada, jak kdyz si o nas matkach mysli, ze uz mame fakt zblbly mozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí