jogurt - 8 měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jogurt - 8 měsíční dítě
zdravim, mam 8 měsičního kluka, doktorka mi řekla, že už mu můžu začít dávat jogurt, ale podotkla, že nízkotučný, no já nevim, vím, že by neměl mít moc bílkovin, jako je třeba v tvarohu, ale nízkotučný věco, mi nepřijdou moc zdravý, co myslíte? popřípadě jaké dáváte jogurty? já mu dávám bio jogurt od olmy, dík za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
male davam Hollandiu nebo od Olmy bily jogurt.Proste jogurt ve kterem jsou zive jogurtove kultury
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nizkotucny bych rozhodne nedavala, nejlepsi jsou, jak pise Taminka, s zivyma kulturama. U nas vede Hollandia nebo ten Jihocesky ve skle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nízkotučný určitě NE! ty rozhodně nějsou pro děti a zdravé nejsou ani pro dospělé
Dáváme Hollandii a je opravdu kvalitní a dobrá.
Klidně můžeš koupit velký kelímek a jíst na několikrát, ještě se mi nestalo, že by se tomu jogurtu něco stalo, navíc ho jím taky, takže je za chvíli pryč a finančně to vychází lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ne nizkotučký, jak už psaly holky.
Kupujeme bílou Activii, Choceňský bílý, ale nevím, jestli zrovna v tvém regionu bude, od Olmy bio sem tam také. Honlandii mi moc nechce, má radši tekutější, ale ve věku tvého prcka ho brala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miau dr asi nemyslela nizkotucny ale myslela ze nemas davat smetanovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to doufam:-) sice rekla vyslovne nizkotucny, ale doufam ze to snad myslela tak jak ty pisesh, protoze jinak bych zacala pochybovat o jejich zdravotnich metodach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele me sestricka taky rekla nizkotucny
No ja si to radeji vycetla jinde a pak se ji na to zeptala a ona mi rekla ze nizkotucnym myslela jogurt ktery neni smetanovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm tak to mi pripada, jak kdyz si o nas matkach mysli, ze uz mame fakt zblbly mozky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit