1,5 roku a svačina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
29.1.09 20:00

1,5 roku a svačina

Hezký večer maminky,

prosím o radu, už mi docházejí nápady. Co dáváte svým drobečkům ke svačině?

Dcera v 7 snídá, pak má v 9 sváču, 11.30 oběd, další sváča ve 14 a pak v 16 hod. 18-18.30 hod. večeří a 20.00 jde spát. Vzhledem k tomu, že je hubeňour (10,5 kg), tak jí častěji.

Dávám jogurt, banán, jablíčka, přesnídávku, polívku. Někdy má místo sváči rohlík v kočárku. Jiné ovoce jí zatím moc nenadchlo :-(( Přijde mi, že máme pořád to samé …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4338
29.1.09 20:11

Ahojky :)
Tak u nás je to takto:

• 8h-jogurt
  • 10-rohlik s Lučinou
  • 12h-obed
  • 14h-jablko s mrkvou(žiadne ine ovocie mi nechce.Jedine banan a pak sa mu ťažko kaka :( )
  • 16h-Rohlik alebo chleba s Lučinou a so šunkou(alebo s mazacim syrom)
  • 18h-večera(kaša alebo puding s piškotami)
  • 19h-koupani
  • 19:30-SPAŤ!!! :lol:

Samik ma každý deň to samé :roll: ,ale čo ine mu dať :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.1.09 20:51

Ještě mě napadlo chleba se Gervais, jogurtový nápoj nebo kefír. A když mám chuť se s tím dělat, dělám teplé mlíko+vločky+banán mix. Taky máme pořád to samé. Navíc kromě banánů a jablek žádné ovovce teď není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.1.09 21:11

Také synovi dávám skoro pořád to samé, dopo ovoce (banán/ jablko/hroznové víno/ pomeranč/ mandarinka), odpoledne většinou mléčný výrobek a kousek rohlíku nebo pár piškotů, tzn. bílý jogurt, nebo kefírové mléko, teď si oblíbil ochucené tvarohy MILKO. Pokud mu to chutná a je to zdravé, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.1.09 11:19

Ahojky,

6.00 mlíko
7.00 kousek chleba s Lučinou, sýr, domácí pomazánka, rajče
9.00 mandarinka, přesnidávky nebo jogurt
11.00 polívka
jde spát
13.00 oběd - druhý
16.00 přesnidávka, jogurt
19.00 dávala jsem kaši, ale už nechce, tak buď udělám třeba rizoto a nebo něco od oběda jen příloha a omáčka, zelenina. Vařím hodně ze zeleniny. Zapečená zelenina. Než usne tak dostane na zapití trochu mlíka.

Ovoce samotné moc nechce, sem tam vezme na milost mandarinku. Banán vůbec. Zeleninu má ráda. Taky je muší váha. Jí menší dávky, ale dost často. Ještě mezi jídlem dávám Kidiboo tyčinky to má moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.09 12:25

Ahoj, díky za odpovědi. Jsem ráda, že nejsme sami, kdo jí pořád to samé.
Docela se mi ulevilo, měla jsem strach, ať malá netrpí, že matka nemá moc fantazie, co na sváču :-)

• Citovat
  • Upravit
18651
30.1.09 13:59

Co ji zkusit nabídnout rýžové chlebíky(pufované, nebo normální), kukuřičné křupky, corn flaeky, jiné cereálie… Jinak myslím že do období, kdy si připadáme že malý jí pořád to samé se dřív nebo později dostane každá máma, ale dětem to vážně nevadí, spíš mají rády „svý jistý“ a některé docela neradi experimentují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.1.09 21:14

Také máme vpodstatě pořád to samé,ale já jsem někde četla,že u těch malých prcků to vůbec nevadí,tak jak tady někdo psal,jsou spíše spokojené,že mají své jisté.Vím,že sestra,která má tři děti,tak začla více vymýšlet až tak ve 2,5až třech letech,protože to už to dítě spíše přistoupí na nějaké novoty.Moje dcera 17 měsíců jí například z ovoce jen jablko a to syrové.Jekékoliv přesnídávky odmítá.Zeleninu jí všechnu,ale zatím vařenou.Popřípadě ohlodá kousek papriky nebo salátové okurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.09 16:55

svačinka

Dívám se, že píšeš jogurt, ale co takhle Pribináček. Je to malá obměna, ale zase je to jiná chuť a dětem moc chutná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí