levnější kaše jsou kvalitní?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
levnější kaše jsou kvalitní?
potrebuju poradit chtela bych zacit kupovat levnejsi kase treba od Rossmanna nebo DM.do ted jsme kupovali kase nutrilon ale malej jich sni cim dal vic a celkem to leze do penez
ale zarazi me ze ty kase jsou tak moc levne tak premyslim proc.jestli to neni treba tim ze je tam neco co nema byt nebo tam zase neco chybi.
podle slozeni vypadaji skoro stejne tak vazne nevim.
nevite nekdo jak to je.jsou tak levne jen proto ze se u ostatnich plati za znacku?moc dekuju za kazdou odpoved.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
AHOJ…já jsem ze začátku dávala taky od nutrilonu,začali jsme je zavádět tak okolo půl roka.....a od cca9 měsíců jsem koupila Myšku Kašičku u nás v jednotě a řekla bych,že jí dlabaly mnohem víc.A na víc stojí tak kolem 30,–kč..myslím..ted jsem ji ještě nedávala,protože to naše zvíře odmítá všechno......
Záleží na dítku co skousne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já od cca 12.-13. M dávám kaše Babylove z DM. Dle složení mi přijdou OK (nejsou např. doslazované cukrem, což jsem vždy takové kaše kupovala - např. od Hippu).
Malému šmakujou. A cena je příznivá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvalita stejná, u Nutrilonu platíš za reklamu, značku a vůbec celý masivní marketing.
Kaše z DM jsou dobré, některé dokonce neobsahují sacharózu, ale jen fruktózu. Staršímu jsem je dávala cca od 1,5 roku a chutnaly mu. Do té doby měl nemléčné kaše ze zdravé výživy, taky v ceně kolem 30 Kč.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že se platí za značku. Kupuju kaše DM asi od 9 měsíců, dlabe ráda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, souhlasím s ostatními. Babylove kaše malému dávám taky a chutnají mu. Podle složení tam určitě nic špatného není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
my střídáme mléčné a nemléčné, ale kaše z DM obsahují cukr! Ale nějak jsem to přestala řešit, páč bych jí pak nemohla dát nic
. Takže máme buď Hami, tu levnější, rýžovou, nemléčnou, nebo DM.
A názor, že se platí za značku schvaluji. Jen třeba v tý rýzové od Nutrilonu je ta kultura na posílení imunity. Jestli je mají i ostatní nevím,ale z týhle značky to hlásají…
Mějte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaše
Taky jsem kupovala kaše od DM - jsem s nima spokojená, ale přijdou mi hodně sladké - takže jsem koupila ve zdravé výživě ještě jejich kaši - teď máme 6ti zrnou, a dávám pul na pul.
Dá se koupit jen čistá kukuřičná - ta je bez lepku.
Ano cena souvisí s reklamou, jediné od Nutrilonu jsem kupovala mlíko a teď kupuju střídavě Nutrilon, Humanu atd - v Nutrilonu je něco navíc - jen si nepamatuju co ![]()
- Citovat
- Upravit
v Nutrilonu je jejich marketingove omylany Imunofortis, taky platis za znacku apod.
Dceri pred 5 lety nejvic chutnala tehdy levnejsi Hami merunkova. Nejvic jsme ale davaly kase od Hippu, kde se mi zdal dobry pomer kvalita/cena.
Pro mladsi mam koupene v akci zlevnene v Globusu Nutrilon kase a HIpp prvni kasi, zatim nedavam - staci ji MM.
HOdne si chvali ruzne spaldove a jine kase z DM a zdrave vyzivy. Hanka
- Citovat
- Upravit
moc dekuju vsem za informace.zkousela jsem mu ji dat a chutnala mu on mi totiz asi malej sni jakoukoliv kasi miluje je teda krome nemlecnych ty nechce ani kdyz je udelam u UM. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj, nam je rok, zacinali jsme na kasich SUnarka nemlecnych do flasky, pozdeji mlecnych na lzicku.Je pravda,ze to leze do penez cim dal vic, vecer delam kasi z cca 180-190 ml vody. Takze jsme zkusili i ty DM nebo Rossmana a chutnaji mu taky. Navic se mi zda, ze jsou min sladke, navonene a tim padem min takove umele ![]()
Zanedlouho asi najedu na krupicku z mlika a bude vymalovano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit