levnější kaše jsou kvalitní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
5.1.09 13:20

levnější kaše jsou kvalitní?

potrebuju poradit chtela bych zacit kupovat levnejsi kase treba od Rossmanna nebo DM.do ted jsme kupovali kase nutrilon ale malej jich sni cim dal vic a celkem to leze do penez :roll: ale zarazi me ze ty kase jsou tak moc levne tak premyslim proc.jestli to neni treba tim ze je tam neco co nema byt nebo tam zase neco chybi. :nevim: podle slozeni vypadaji skoro stejne tak vazne nevim. :?: nevite nekdo jak to je.jsou tak levne jen proto ze se u ostatnich plati za znacku?moc dekuju za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
5.1.09 13:41

AHOJ…já jsem ze začátku dávala taky od nutrilonu,začali jsme je zavádět tak okolo půl roka.....a od cca9 měsíců jsem koupila Myšku Kašičku u nás v jednotě a řekla bych,že jí dlabaly mnohem víc.A na víc stojí tak kolem 30,–kč..myslím..ted jsem ji ještě nedávala,protože to naše zvíře odmítá všechno......

Záleží na dítku co skousne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.1.09 13:43

Ahoj,

já od cca 12.-13. M dávám kaše Babylove z DM. Dle složení mi přijdou OK (nejsou např. doslazované cukrem, což jsem vždy takové kaše kupovala - např. od Hippu).

Malému šmakujou. A cena je příznivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
5.1.09 13:51

Kvalita stejná, u Nutrilonu platíš za reklamu, značku a vůbec celý masivní marketing.
Kaše z DM jsou dobré, některé dokonce neobsahují sacharózu, ale jen fruktózu. Staršímu jsem je dávala cca od 1,5 roku a chutnaly mu. Do té doby měl nemléčné kaše ze zdravé výživy, taky v ceně kolem 30 Kč.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.1.09 14:25

Taky si myslím, že se platí za značku. Kupuju kaše DM asi od 9 měsíců, dlabe ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.1.09 14:47

Ahoj, souhlasím s ostatními. Babylove kaše malému dávám taky a chutnají mu. Podle složení tam určitě nic špatného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.09 15:06

Ahojky,

my střídáme mléčné a nemléčné, ale kaše z DM obsahují cukr! Ale nějak jsem to přestala řešit, páč bych jí pak nemohla dát nic :roll: . Takže máme buď Hami, tu levnější, rýžovou, nemléčnou, nebo DM.

A názor, že se platí za značku schvaluji. Jen třeba v tý rýzové od Nutrilonu je ta kultura na posílení imunity. Jestli je mají i ostatní nevím,ale z týhle značky to hlásají…

Mějte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.09 15:31

kaše

Taky jsem kupovala kaše od DM - jsem s nima spokojená, ale přijdou mi hodně sladké - takže jsem koupila ve zdravé výživě ještě jejich kaši - teď máme 6ti zrnou, a dávám pul na pul.
Dá se koupit jen čistá kukuřičná - ta je bez lepku.

Ano cena souvisí s reklamou, jediné od Nutrilonu jsem kupovala mlíko a teď kupuju střídavě Nutrilon, Humanu atd - v Nutrilonu je něco navíc - jen si nepamatuju co :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.1.09 17:11

v Nutrilonu je jejich marketingove omylany Imunofortis, taky platis za znacku apod.
Dceri pred 5 lety nejvic chutnala tehdy levnejsi Hami merunkova. Nejvic jsme ale davaly kase od Hippu, kde se mi zdal dobry pomer kvalita/cena.
Pro mladsi mam koupene v akci zlevnene v Globusu Nutrilon kase a HIpp prvni kasi, zatim nedavam - staci ji MM.
HOdne si chvali ruzne spaldove a jine kase z DM a zdrave vyzivy. Hanka

• Citovat
  • Upravit
331
5.1.09 17:36

moc dekuju vsem za informace.zkousela jsem mu ji dat a chutnala mu on mi totiz asi malej sni jakoukoliv kasi miluje je teda krome nemlecnych ty nechce ani kdyz je udelam u UM. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.1.09 13:42

AHoj, nam je rok, zacinali jsme na kasich SUnarka nemlecnych do flasky, pozdeji mlecnych na lzicku.Je pravda,ze to leze do penez cim dal vic, vecer delam kasi z cca 180-190 ml vody. Takze jsme zkusili i ty DM nebo Rossmana a chutnaji mu taky. Navic se mi zda, ze jsou min sladke, navonene a tim padem min takove umele :)
Zanedlouho asi najedu na krupicku z mlika a bude vymalovano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko