mléčná kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jaké mléko miminka??? nemáš spíš na mysli mateřské mléko??? A okud chceš přidávat mateřské mléko nebo jiné, tak si kup nemléčnou kaši… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý je od narození na Bebě a dávám mu mléčné kaše od Nestle. Je to stejný výrobce, tzn., že je tam právě Beba. Jiné kaše mi nejí. A to jsem toho vyzkoušela dost. Teda nevím, zda jsi to takhle myslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
omlouvám se za neúplné informace
Kluci jsou na UM, nemléčnou jsme zkusili, ta je pro ně málo, budí se mi dost brzy, myslela jsem do mléčné přidat ještě třeba 30 ml UM, ale to už by asi bylo dost.
Děkuju moc za odpovědi Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak prostě udělej větší porci té mléčné. Já také dělám víc, než je na krabici uvedené. To malému nestačilo. Holt mám krapet žravé dítě, ale to si nestěžuji
, jen by ty balení mohli dělat větší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem mléčné kaše dělala normálně z mléka, z důvodu, že můj prcek je hubeňour, doktor mi to schválil, ale asi bych to zkoušela postupně, každé dítko je jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
přišlo mi, že mu tam chybí jeho mléko, máte někdo zkušenost, že byste do mléčné kaše přidávali mléko miminka? a v jakém poměru?
potřebovala bych poradit s mléčnou kaší, dnes jsem svým dvojčatům 8m poprvé dala mléčnou kaši a Vojtíkovi vůbec nejela
Děkuji a hezky večer přejí Jana+Venda+Vojta