mléčná kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
17.1.09 21:16

mléčná kaše

Ahoj maminky,
potřebovala bych poradit s mléčnou kaší, dnes jsem svým dvojčatům 8m poprvé dala mléčnou kaši a Vojtíkovi vůbec nejela :? přišlo mi, že mu tam chybí jeho mléko, máte někdo zkušenost, že byste do mléčné kaše přidávali mléko miminka? a v jakém poměru?
Děkuji a hezky večer přejí Jana+Venda+Vojta

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
18.1.09 11:28

Jaké mléko miminka??? nemáš spíš na mysli mateřské mléko??? A okud chceš přidávat mateřské mléko nebo jiné, tak si kup nemléčnou kaši… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
18.1.09 14:55

Malý je od narození na Bebě a dávám mu mléčné kaše od Nestle. Je to stejný výrobce, tzn., že je tam právě Beba. Jiné kaše mi nejí. A to jsem toho vyzkoušela dost. Teda nevím, zda jsi to takhle myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.1.09 16:55

omlouvám se za neúplné informace :oops: Kluci jsou na UM, nemléčnou jsme zkusili, ta je pro ně málo, budí se mi dost brzy, myslela jsem do mléčné přidat ještě třeba 30 ml UM, ale to už by asi bylo dost.
Děkuju moc za odpovědi Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
18.1.09 20:12

Tak prostě udělej větší porci té mléčné. Já také dělám víc, než je na krabici uvedené. To malému nestačilo. Holt mám krapet žravé dítě, ale to si nestěžuji :D , jen by ty balení mohli dělat větší 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
18.1.09 20:32

Já jsem mléčné kaše dělala normálně z mléka, z důvodu, že můj prcek je hubeňour, doktor mi to schválil, ale asi bych to zkoušela postupně, každé dítko je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.1.09 20:50

maminy, děkuju za rady.
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...