Jogurty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jogurty
Zajímalo by mě, od kdy a jaké jogurty dáváte svým malým drahouškům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já od 8. měsíce, čistě bílou Hollandii (echt selský jogurt
), ostatní blinkal. Teď už má skoro rok, tak mu sem tam do ní přidám malou kávovou lžičku domácí marmelády na radu doktorky. Prý lepší než uměle doslazované, konzervované a barviva obsahující ochucené jogurty.
- Citovat
- Upravit
Já jsem začala taky tak kolem 8 měsíce a dávala jsem bílý valašský, později bílé jogurty uplně odmítal, tak jsem dávala activii bílou slazenou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začala dávat jogurty kolem desátého měsíce.
Začali jsme holandií, moc se netvářil, tak jsem dala aktivi - bílou, neslazenou a po pár dnech holandii - tu už teď dáváme pořád. Nesladím mu to.
- Citovat
- Upravit
My začali kolem 9. měsíce - neslazená Activie, Hollandia, občas smetanový CHoceňský. Taky nesladím a může se po nich utlouct, ikdyž na Hollandii si chvíli zvykal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od sedmi měsíců, začínali jsme bílým plnotučným (3,5% tuku), třeba Hollandia nebo Bio Olma, hlavně živým (s probiotickou kulturou). Mícháme s ovocem (banán, jablka, hruška, švestka..), dáváme i kefírové a acidofilní mlíko, od roku klidně méně tučné i ochucené.
Jsem obhájce-propagátor kravského mléka v dnešní fanaticky HA-sojovo-mateřské době.
Krávy budižte velebeny, díky za vaše dary (nejvíce za máslo:).
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my jsme začaly s jogurty až v roce, ale manžel má alergii na pyly, tak jsme si ze zeačátku dávali pozor na mléko atd… a rovnou teda se slazenou Holandií. domácí marmelády nemám a slazeného se až tak nebojím. trošku cukrů taky potřebuje a už je dost velká. samozřejmě to nepřeháníme
Klárka se může utlopuct. ještě jí dávám jahodovou Fantazii a občas Jogobelu. ale ta jí moc nejede.
nozu
- Citovat
- Upravit