Jogurty, jake?

474
12.10.05 16:11

Jogurty, jake?

Ahoj holky, davam male stale jen bily jogurt Activia Bif. a rada bych zacala i s nejakymi ovocnymi, poradite, jake davate vy? Maji jich v obchodech tolik, ze ani nevim, ktery vybrat :(

Diky moc :D

Simona&Kristy(15mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
12.10.05 16:21

Ahoj Simono,
tiše závidím, že ještě malá baští jen bílý jogurty, jak jsme začali dávat ovocný, tak byl těm zdravým bílým konec - no, nedivím se, já taky neochucený nemusím :D Ale k věci, super jsou Bio od Olmy, u nás vede jahodovej a taky s cereáliema, a pak taky občas kupuju Holandii - jahoda, borůvka, teď mají dobrou španělskou meruňku. Tohle jsou osvědčený kvalitní značky, taky jsem zvědavá, co Ti holky poradí - nechám se inspirovat :P Problém je, že je ale všude nemají, snad proto, že jsou trošku dražší…

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
12.10.05 16:22

Simonko, ja jsem zacala davat ovocne jogurty asi ve 13 mesicich, ale ackoliv normalne syn jedl kousky v jidle uz tak od 9 mesice, tak kupodivu ty kousky ovoce v jogurtu mu fakt vadily :( takze nakonec jsme zustali u Ovotwistu od Danone. Ale on syn stejne ma nejradeji bilou Hollandii nebo Activii, tak mu ty ovocne moc nedavam. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.10.05 19:16

Ahoj,
vyborna je od Aktivie-jahoda. Malemu moc Akt.-bila-sladka nechutna, tak ho sidim tak ze mu tam stouham ovoce, treba i do cisteho jogurtu.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.10.05 21:01

My davame stale jen bily jogrt - Choceňský - ten jí chutní nejvíc. Mícháme ovoce do něj (banán, jahody, broskve). Nejsou tam žádné konzervační látky ani barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.10.05 21:34

Ahoj, my jsme začínali také bílou activií a postupně si Dída vybrala Jogobellu , tu má asi nejraději, hlavně když je to dost kyselý, to má ráda, takže třešňovou, lesní plody, švetkovou i jahodovou. Zajímavý je, že když jsem jí čekala, tak jsem kyselý nemohla ani cejtit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 16:02

jogurt ve skle

Ahoj, existuje ještě jogurt ve skle, na dně je ovoce,od Ehrmanna.Je bud jahodový nebo s lesním ovocen, je zdravější.Jinak je dobrá i ta Jogobella.

• Citovat
  • Upravit
18
20.1.06 16:42

jogurty

Tak my jsme taky začali baštit Holandii a Bio od Olmy…ale taky si někdy dáme Cavalier od Olmy..sice je smetanový ale zase má 30% ovocné složky, což si myslím taky není na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.1.06 20:13

Ahoj.

Radim baští bílé Activiu, Hallandiu a Biojogurt od Olmy. Přidávám čerstvé ovoce - nakrájené nebo namačkané, přesnídávku nebo pyré domácí výroby. Na ovocné jogurty se teprve chystáme. Nejspíš stejné značky. Radim smí, co mu dám. Je fakt „super“ jedlík. :lol: :lol: :lol:

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
20.1.06 21:07

Hlasuji pro to, když baští bílý, tak nechat bílý a ochutit jen čestvým ovocem. Nebude to tak přeslazené jako ty kupované, bude tam fakt ovoce a nebudou tam žádná barviva… My dáváme stále jen bílý, občas ovoce, ale jelikož ovoce baští mimo baštění jogurtu, tak jsem radši ráda, že bílý jí a nutně z něj ovocný často nedělám.

Když ti to zatím tak skvěle funguje, proč to nevyužít a ty barviva apod. ještě oddálit… však jich bude ještě dost a dost..

E.

PS: Kéž by nám to tak prima, jako s jogurty, fungovalo i u pití.. to je ale jiná kapitola :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
20.1.06 21:26

Ahojte!¨
My baštíme jak bílé (nejlepší je selský), tak i ovocné (vyhrává Ovotwist). Nedávám žádné smetanové krémy. A ty bílé jogurty ochucuji ovocem, co mám z léta v mražáku. S tou Activií jste mě potěšili! Já se ji, nevím vůbec proč, vždy bála Nicolce (12 měs) dát. Hned zítra ji jdu koupit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.06 21:46
Efina píše:
Hlasuji pro to, když baští bílý, tak nechat bílý a ochutit jen čestvým ovocem.

Efi plně souhlasím s tvým názorem, ale upřímě když se v tomto ročním obdobím podívám na „zaručeně čerstvé“ ovoce v supermarketech nebo u nás na tržnici ..tak malé raději dám ten ovocný jogurt ( nedělám si žádné plané naděje že i to je 100% ale prostě je to pro mě přijatelnější ). Proto se i koukám na množství obsaženého ovoce a koukám taky na to kolik barviv a jiných „nežádoucích“ příměsí jogurt má. Nehledě na to, že takhle má stále širokou škálu výběru. Jinak by byla celou zimu snad jen na jablkách , které máme uskladněné ze zahrádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
21.1.06 20:46

Jasro, já jí k tomu jogurtu rozmačkám kus banánu nebo dám vlastnoručně nasbírané borůvky z mrazáku nebo domácí kompot (meruňky ap.). Spíš ale baští to ovoce sólo, takže nyní již i mandarinky, pomeranč, hroznové víno, jablíčka… O ovoci v jogurtech si ale myslím, že o vitaminech to tam fakt neni..
Jogurtům, ať už jakýmkoliv zdar,
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí